Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Πανζουρλισμός για τον Σουμάχερ Τζούνιορ

Εκπρόσωποι των ΜΜΕ έρευσαν σε γερμανική πίστα για να δουν από κοντά τον 16χρονο Μικ Σουμάχερ να κάνει δοκιμές με την ομάδα του. Θα αγωνιστεί φέτος στη γερμανική Formula 4

Οι γονείς του, ο Μίχαελ και η Κορίνα Σουμάχερ έκαναν τα πάντα για να μην εκτεθούν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τα δύο παιδιά τους, η Τζίνα-Μαρία και ο Μικ.
Τα κατάφεραν, μέχρι να ανοίξουν τα "φτερά" τους τα δύο παιδιά. Η Τζίνα-Μαρία ασχολείται με την ιππασία, ενώ ο Μικ αποφάσισε να ασχοληθεί με τους αγώνες μονοθεσίων.
 
Στα καρτ αγωνιζόταν ως Μικ Μπετς, υιοθετώντας το επίθετο της μητέρας τους. Επτά χρόνια μετά, ο 16χρονος Μικ φέρει με άνεση και βέβαια υπερηφάνεια το επίθετο "Σουμάχερ" και ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στη γερμανική Formula 4.
Έκανε το ντεμπούτο του στις δοκιμές στην πίστα Όσχερσλεμπεν με την ομάδα Van Amersfoort. Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ βρέθηκαν στην πίστα για να δουν τον έφηβο οδηγό. Αδιαφορώντας για τους δημοσιογράφους, ο Σουμάχερ μοίραζε χαμόγελα.
Μάνατζερ του είναι η επί σειρά μάνατζερ και πρώην εκπρόσωπος Τύπου του πατέρα του, η Σαμπίνε Κεμ. "Το μήνυμα μου θα είναι να είμαστε ρεαλιστές με τις προσδοκίες. Αυτή είναι η πρώτη χρονιά του Μικ στη σειρά αγώνων. Έχει να μάθει πολλά και να ζήσει πολλές εμπειρίες, διότι η διαφορά ανάμεσα στα καρτ και στα μονοθέσια είναι πραγματικά μεγάλη.
 
Δώστε του χρόνο, μην αντιδράτε υπερβολικά σε ό,τι έχει να κάνει με τις προσδοκίες, πρέπει να πάει βήμα βήμα. Φυσικά θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο που μπορεί, αλλά έχει πολλά να μάθει. Βρίσκεται στην αρχή", είπε η Κεμ.
Τιμέιτ του θα είναι ένας οδηγός με διάσημο επίθετο, ο Χάρισον Νιούι, γιος του σχεδιαστή μονοθεσίων, Άντριαν Νιούι.

ΠΗΓΗ: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου