Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΠΑΙΖΟΥΝ LIVE ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ VINO BANCO TAPAS BAR

Rock N Roll, Jazz, Blues και Swing 
γίνονται …«ένα» με τους 
Ilias and The Notorious Troupe!



Ένα μοναδικό συγκρότημα θα εμφανιστεί την Παρασκευή στην πόλη μας… Εάν προσθέσουμε την Rock n Roll, μαζί με την Jazz, Blues και Swing, τότε το αποτέλεσμα θα είναι οι Ilias and The Notorious Troupe!
Η εξ’ Αθηνών μπάντα, που περιλαμβάνει τον «δικό» μας Ηλία Ζέρβα Λευτάκη, θα προσφέρει μουσική απόλαυση σε όσους δώσουν το παρών την Παρασκευή το βράδυ στις 10 στο «Vino Banco Tapas Bar» στην πλατεία Όθωνος!
Την Κυριακή την ίδια ώρα θα «ροκάρουν» στην Κορώνη και στο «Jasmine Bar», που βρίσκεται στο λιμάνι!
Πρόκειται για μια μοναδική μίξη μουσικών ακουσμάτων, τα οποία κάθε λάτρης των 40’s, 50’s και 60’s, αλλά και διάσημων συγκροτημάτων και τραγουδιστών θα εκτιμήσει ιδιαίτερα!
Λίγα λόγια για τους
Ilias and The Notorious Troupe
Πρόκειται συγκρότημα που ιδρύθηκε στις 12 Αυγούστου του 2012, από τον Ηλία Ζέρβα Λευτάκη (φωνητικά) και τον Andrew Young (κιθάρα). Στις αρχές του 2014 προστέθηκε στο σχήμα ο ντράμερ Τίμος Δαμόπουλος και λίγο αργότερα ο Νίκος Λιάσκος (μπάσο), με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το συγκρότημα όπως είναι και σήμερα!
Οι επιρροές τους συμπεριλαμβάνουν μεγάλους καλλιτέχνες που μεγαλούργησαν στην δεκαετία του 40΄, του 50΄ και του 60΄ στην rock nroll, Jazz, Swing και Blues μουσική όπως οι Έλβις Πρέσλεϊ, Stray Cats, Φρανκ Σινάτρα, Λούις Άρμστρονγκ, Ντιν Μάρτιν, Πολ Άνκα, Νίνα Σιμόν, Έλλα Φιτζέραλντ.
Κάθε χρόνο συμμετέχουν σε φιλανθρωπικό φεστιβάλ με τους Athens Swing Cats, ενώ φέτος τον Σεπτέμβριο το φεστιβάλ θα είναι αφιερωμένο στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Επίσης, συνεργάζονται με τον διάσημο μουσικό – ηθοποιό Johnny Vavouras. Έχουν αναλάβει μεγάλες δουλειές, όπως συναυλίες στον Δήμο Κηφισιάς και στο Τεχνόπολις, ενώ θα κάνουν live στο θέατρο Βράχων στις αρχές Σεπτέμβρη!
Η καλύτερη περιγραφή του συγκροτήματος γίνεται μέσα από τα λόγια του «frontman» του συγκροτήματος, του καλαματιανού Ηλία Λευτάκη: σ
«Οι Ilias and The Notorious Troupe είναι το συγκρότημα που ονειρευόμουν να δημιουργήσω από το 2007. Περίπου 2 χρόνια πριν κατάφερα να το φτιάξω και … να’ μαστε!
Ας γνωρίσουμε το συγκρότημα. Το πρώτο μου "θύμα" είναι ο ντράμερ, Τίμος. Εγώ και ο Andrew προσπαθούσαμε για αρκετό καιρό να τον πείσουμε να σταματήσει να παίζει σαν τον Animal (δηλαδή τον ντράμερ του mupper show), αλλά άξιζε κάθε μας προσπάθεια!
Είναι ένας ζωντανός μετρονόμος και φυσικά μας έφερε τον Νίκο οπότε αν και τις περισσότερες φορές αργεί και κάποιες φορές χτυπά τα ντραμς πολύ δυνατά, είναι ο καλύτερος ντράμερ που έχουμε, βλέπετε την ειρωνία;
Επόμενος είναι ο μπασίστας μας …Νίκος. Πιστεύω ότι αν ψάξεις την έκφραση "μποέμ" σε λεξιλόγιο, θα δεις την φωτό του.
Είναι ένας χαλαρός τύπος με φοβερό χιούμορ αλλά απαίσια αστεία, τα οποία όλοι μας για άγνωστο λόγο τα απολαμβάνουμε.
Χρωστώ πολλά ευχαριστώ στο Rock nRoll συγκρότημα Vanilla Swing και ειδικά στην Λύδα Αγγελάκη καθώς ήταν η αφορμή για να γνωριστώ με τον κιθαρίστα μου και τον καλύτερο αβαναδόρο που θα μπορούσε κανείς να ζητήσει, τον Andrew.
Τώρα, αν παραβλέψεις το γεγονός πως μερικές φορές παίζει λες και βρισκόμαστε στα 50’s και πως έχει εμμονή με την μουσική του και πως δεν μπορώ να τον "ξεκολλήσω" από την κιθάρα του ή να τον σταματήσω να κάνει ενοχλητικούς ήχους (αυτός το αποκαλεί τραγούδισμα, αλλά τέλος πάντων), είναι ένας εκπληκτικός κιθαρίστας και ο καλύτερος συνεργάτης που θα μπορούσα να έχω.
Και για το τέλος, κρατώ τον τρελό τυπά που κοιτώ κάθε πρωί στον καθρέφτη μου. Είμαι ο ηγέτης και τραγουδιστής του συγκροτήματος. Τόσο εγωμανής που θεώρησα πως το να βάλω το όνομά μου στο συγκρότημα ήταν φοβερή ιδέα.
Έτσι έχετε τους Ilias and The Notorious Troupe. Το καλύτερο συγκρότημα που υπάρχει (ή τουλάχιστον αυτό που θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε)».


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου