Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ «YACHTING CLUB» ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Δημήτρης Κοργιαλάς και Γιώργος Χατζηπαύλου
σε ένα διασκεδαστικό μουσικό πρόγραμμα!


ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ μουσικής και stand up comedy με τους Δημήτρη Κοργιαλά και Γιώργο Χατζηπαύλου, θα απολαύσουν όσοι βρεθούν αύριο στις 10.30 μ.μ. στο «Yachting Club» στη Μαρίνα Καλαμάτας! Για πρώτη φορά οι δύο καλλιτέχνες θα βρεθούν επί σκηνής, με αγαπημένα τραγούδια και κωμωδία. Για όλα όσα αγαπάμε αλλά και όσα μας παιδεύουν!

O Δημήτρης Κοργιαλάς θα αναλάβει το μουσικό μέρος, με ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όπως τα «Χωρίς εσένα», «Μια φορά», «Ο πιο καλός τραγουδιστής», «Τα σημάδια σου», «Το σ’ αγαπώ», «Θέλω τόσο να σε δω» και τόσα άλλα που έχουμε αγαπήσει από το ραδιόφωνο και από τις ζωντανές εμφανίσεις του, αλλά και πολλές διασκευές από την ελληνική και ξένη ποπ ροκ σκηνή, μέχρι και ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια.

Ενώ θα γελάσετε μέχρι δακρύων με stand up comedy, από τον Γιώργο Χατζηπαύλου, τον καλύτερο - σύμφωνα με το Αθηνόραμα - Έλληνα εκπρόσωπο του είδους, ο οποίος μεταξύ άλλων θα παρουσιάσει αποσπάσματα από τις παραστάσεις του «Δύσκολα τα πράγματα» (2011) και «Ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα» (2012-2014).

Τους Δημήτρη Κοργιαλά και Γιώργο Χατζηπαύλου θα πλαισιώνουν οι μουσικοί: Μπρουνίλντα Μάλο (βιολί), Γιάννα Μπόντια (μπάσο), Στέλιος Παύλου (ντραμς) και Στράτος Σπηλιωτόπουλος (κιθάρα). Τον ήχο επιμελείται ο Μιχάλης Σκαράκης
Η είσοδος κοστίζει 7 ευρώ.

Yachting clubΜαρίνα ΚαλαμάταςΤηλέφωνο κρατήσεων 2721087432Facebook:  https://www.facebook.com/yachting.cafe


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου