Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ 2-0 ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ

Ο Νίκος Φρούσσος τεχνικός
διευθυντής στον Α.Ο. Κυπαρισσίας!


Μια πολύ σημαντική προσθήκη πραγματοποίησε ο Α.Ο. Κυπαρισσίας, ο οποίος συμφώνησε με τον Φιλιατρινό πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Νίκο Φρούσσο, ο οποίος θα αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή!
Ο Α.Ο.Κ. προέβη σε αυτή τη κίνηση με σκοπό την μεγαλύτερη δυνατή ενίσχυση ενόψει των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική, τα οποία ξεκινάνε την Κυριακή 10 Μαΐου με το εντός έδρας ματς με την Α.Ε. Σπάρτης!
Νίκησε με 2-0
τους Άγιους Ανάργυρους
Η ομάδα της Κυπαρισσίας χθες έδωσε φιλική αναμέτρηση με τον Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων, ομάδα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Αθηνών.
Στην συγκεκριμένη ομάδα προπονητής είναι ο αδερφός του τεχνικού του Α.Ο.Κ. Αλέξη Μαντζούνη, ο Ανδρέας Μαντζούνης κάτι που διευκόλυνε ιδιαίτερα την διεξαγωγή του συγκεκριμένου φιλικού.
Οι δυο ομάδες έδωσαν το φιλικό στο γήπεδο Κυπαρισσίας, με τον Αλέξη Μαντζούνη να μετρά ουκ ολίγους «λαβωμένους» με αποτέλεσμα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς μικρούς ποδοσφαιριστές.
Ο Α.Ο.Κ. νίκησε με 2-0 χάρη σε γκολ του Σίντι Ντιόπ στο πρώτο μέρος, έπειτα από φάουλ του Παναγιώτη Γιαννόπουλου, αλλά και του 15χρονου Βασίλη Παπαγεωργίου στην επανάληψη μετά από συνδυασμό των Φώτη Παπαγεωργίου και Νίκου Κόλλια.
Εκτός αγώνα έμειναν οι Γιάννης Καμποσιώρης, Φώτης Παναγόπουλος, Περικλής Μπακόπουλος λόγω τραυματισμών, ενώ οι Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος και Δημήτρης Ζαφείρης είναι στρατευμένοι.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ (Αλέξης Μαντζούνης): Ντουγέρογλου, Ανδρουτσής, Μιτρόφ, Γιαννόπουλος, Γαργαρώνης, Ντιόπ, Καρατζούλιας, Γ. Παναγόπουλος, Γεωργιόπουλος, Χ. Παπαγεωργίου, Κόλλιας.
Αγωνίστηκαν και οι Αθανασόπουλος, Λυδιώτης, Β. Παπαγεωργίου, Κωνσταντόπουλος, Ζαφείρης, Κυριακόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου