Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΒΡΟΝΤΕΡΟ «ΠΑΡΩΝ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ

Έμπρακτη στήριξη από μια ενωμένη 
κοινωνία στον αγώνα υποστήριξης 
για τον Δημήτρη Νινιό!

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ» ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ


Εκκωφαντική ήταν η ανταπόκριση των ανθρώπων της Καλαμάτας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Μεσσηνίας, στο κάλεσμα των φίλων του Δημήτρη για τον αγώνα υποστήριξης του Δημήτρη Νινιού.
Το φιλικό ματς των Επίλεκτων (Φίλοι Δημήτρη) με την «Μαύρη Θύελλα» πέρασε φυσικά σε δεύτερη μοίρα, καθώς η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού το Σάββατο το απόγευμα ήταν άκρως επιβλητική.
Περίπου 2000 φίλοι του ποδοσφαίρου και όχι μόνο ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παρευρέθησαν με σκοπό να ενισχύσουν οικονομικά και ηθικά τον Δημήτρη Νινιό, πρώην ποδοσφαιριστή του Αίαντα Καλαμάτας, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, η «Καλαμάτα» νίκησε με 1-0 τους Φίλους του Δημήτρη, σε ένα παιχνίδι από το οποίο δεν έλλειψε και το θέαμα που προσπάθησαν να προσφέρουν οι συμμετέχοντες.
Με τους φίλους του Δημήτρη αγωνίστηκαν μερικοί από τους κορυφαίους παίκτες του τοπικού πρωταθλήματος της Μεσσηνίας, αλλά και ο καλαματιανός ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού και πρώην διεθνής παίκτης με την Εθνική Ελλάδος, Γιώργος Φωτάκης!

Οι ευχαριστίες
των διοργανωτών
Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο προπονητής του Αίαντα Καλαμάτας Γιάννης Σακελλαρόπουλος διάβασε προς το κοινό την ευχαριστήρια ανακοίνωση των ανθρώπων που διοργάνωσαν το φιλικό για τον Δημήτρη Νινιό.
«Σας ευχαριστώ όλους που παρευρεθήκατε στο φιλικό. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την βιομηχανία "Καρέλια", τους Εργαζόμενους, τον Μεσσηνιακό για την παραχώρηση του γηπέδου αλλά και όλους εσάς που ήρθατε εδώ σήμερα και μας στηρίξατε οικονομικά και ηθικά.
Μας δίνεται η δυνατότητα να ενώσουμε την κοινωνία πάνω σε τέτοιου είδους θέματα.
Δημήτρη, μαζί»,

Οι φανέλες
από… τα αστέρια!
Πριν την έναρξη του αγώνα, γνωστοποιήθηκε ότι θα κληρωθούν 14 φανέλες από ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε μεγάλες κατηγορίες …και τι ποδοσφαιριστές!!!
Ματς Χούμελς, Μάρκο Ρόις, Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Κώστας Μανωλάς, Βασίλης Τοροσίδης, Ντανιέλε Ντε Ρόσι (Ρόμα), Σωκράτης Φυτανίδης (Ατρόμητος), Γιώργος Γεωργίου (Λεβαδειακός), Θανάσης Παντελιάδης (Αστέρας Τρίπολης), Μανώλης Τζανακάκης,  Νώντας Παντελάκης, Βασίλης Ρέντζας, Βαλάντης Κοζορώνης (Εργοτέλης), Ορέστης Νικολόπουλος (Άρης).
Όχι …και άσχημα!!!
Φάσεις - γκολ
1΄ γύρισμα του Καλαντζή από αριστερά, ο Τσιφλίδης κάνει το εξ’ επαφής πλασέ προ του Τσιγάρου, όμως ο νεαρός πορτιέρο αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ
7΄ ο Φωτάκης «πλακάρει» στον Πανταζή ο οποίος κάνει το πλασέ εκτός περιοχής, αλλά ο Γκαρμίρης εκτινάσσεται και μπλοκάρει την μπάλα
20΄ ο Δημητριάδης βγάζει στον Τσάτσο από αριστερά, αυτός κάνει το σουτ όμως ο Τσιγάρος διώχνει και πάλι σε κόρνερ
21΄ ο Τσιφλίδης κάνει το σουτ εξ’ επαφής μπροστά από τον Τσιγάρο, αλλά στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια
22΄ ωραία συνεργασία του Τσιφλίδη με τον Καλαντζή, ο δεύτερος βγαίνει από δεξιά και κάνει το γύρισμα και ο Καλαντζής σε κενή εστία πλασάρει για το 1-0
40΄ ο Καλαντζής βγαίνει απέναντι στον Τσιγάρο, αλλά πλασάρει άουτ
52΄ φοβερό μακρινό σουτ του Νιφορόπουλου, ο Κυριακόπουλος πέφτει και αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ
72΄ ο Χελάς από αριστερά πλασάρει διαγώνια κατά την έξοδο του Τσιγάρου, όμως είναι άστοχος
● Διαιτησία: Πέτρος Κωνσταντινέας, Χρήστος Κυριακόπουλος, Βασίλης Σακκάς

«ΚΑΛΑΜΑΤΑ» (Μιχάλης Καβαλιέρης): Γκαρμίρης, Νιφορόπουλος, Λαζάρου, Χριστοφιλέας, Μαρτίνος, Κεϊτά, Τσάτσος, Νικολόπουλος, Τσιφλίδης, Καλαντζής, Δημητριάδης. Στο β΄ μέρος αγωνίστηκαν οι Βασιλόπουλος, Κουντάνης, Ηλιόπουλος, Ρούσσης και Ζαχαρόπουλος

ΦΙΛΟΙ ΔΗΜΗΤΡΗ (Γιάννης και Τάκης Σακελλαρόπουλος): Τσιγάρος, Γ. Καλογερόπουλος, Παυλέας, Κουτίβας, Δρούγας, Μωράκης, Μπαλαλάς, Κεράνης, Πανταζής, Μπεγέτης, Φωτάκης. Αγωνίστηκαν και οι Κάνιστρας, Γιαννακόπουλος, Καπακλής, Δικαίος, Καντούτσης, Σαραντόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Κυριακόπουλος, Χελάς, Ξενιός, Γκελκέργια, Σαρδέλης, Πουλουπάτης, Παλιατσέας και Γ. Νινιός.


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου