Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΣΤΟΝ 4ο ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS

Ο Γιώργος Σπύρης στην
εκκίνηση της Πτολεμαΐδας
ΣΧΟΛΗ MOTOCROSS ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ η ώρα για την εκκίνηση του 4ου Γύρου του Πανελληνίου πρωταθλήματος Motocross. Το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Πτολεμαΐδα θα γίνει ο 4ος γύρος για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross όπου το παρόν θα δώσει ο δικός μας Γιώργος Σπύρης.  Εκεί θα επιδιώξει μια καλύτερη θέση ώστε να αυξήσει τις επιδόσεις του μέχρι την ώρα του τερματισμού του φετινού πρωταθλήματος, στην τελική κατάταξη του οποίου αισιοδοξεί να κατέχει μια καλή θέση.
Ο καλαματιανός πρωταθλητής έχει μπροστά του ένα βαρύ πρόγραμμα αφού μετά τους αγώνας της Πτολεμαΐδας θα μεταβεί στις 17 του μηνός στο Άργος για το Master Cup Motocross και το διήμερο 23 και 24 θα βρεθεί στον Πύργο για τον 5ο γύρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος motocross.
Ένα δύσκολο πρόγραμμα αγώνων με τον Γιώργο Σπύρη, όπως προαναφέραμε ιδιαίτερα «…κουραστικό και απαιτητικό το πρόγραμμα των αγώνων καθώς θέλει προσοχή ώστε να μην γίνουν λάθη», μας δήλωσε ο καλαματιανός πρωταθλητής.
Τον Ιούνιο ο Γιώργος Σπύρης θα μεταβεί στα Γιαννιτσά και τον Ιούλιο στο Λιτόχωρο για τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος motocross πριν μπορέσει να πάρει μερικές ανάσες, στο πλαίσιο 20ημερης ανάπαυλας για να ξαναμπεί στα χωμάτινα τερέν ξανά τον Αύγουστο οπότε ξεκινά το πρωτάθλημα Motocross Νοτίου Ελλάδος.
Στόχος του για το πρωτάθλημα Ν. Ελλάδος είναι όπως μας δήλωσε είναι «…να βρίσκομαι στης υψηλότερες θέσεις. Παράλληλα επιδιώκω να ετοιμάσω και τους οδηγούς της Καλαμάτας, αθλητές της Μεσσηνιακής Ομάδας Motocross) που θα συμμετέχουν στο Νοτίου Ελλάδος ώστε να έχουμε αξιοπρεπείς εμφανίσεις γιατί όχι και διακρίσεις...»

Σχολή Motocross στην Καλαμάτα

Μια σπουδαία πρωτοβουλία αναλαμβάνει να υλοποιήσει ο καλαματιανός πρωταθλητής του Scramble, Γιώργος Σπύρης. Σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη της πίστα που βρίσκεται στην Καλαμάτα, Ανδρέα Σαμαρά, ο Γιώργος Σπύρης θα διοργανώνει περίπου στα τέλη του μηνός σχολή Motocross στην πόλη μας.
Η σχολή θα γίνει μετά τον αγώνα του Πύργου (23-24/5) το πρόγραμμα της σχολής θα είναι πλούσιο και θα έχει συμμετοχή με μικρό κόστος για μικρούς και μεγάλους, αρχάριους και πιο έμπειρους οδηγούς.
Εξαιρετικά σημαντική η παρουσία του πρωταθλητή Δημήτρη Κοντολέτα.

Προσεχώς νεότερη ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου