Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ο Σ.Π.Ο.Κ. «ΕΥΚΛΗΣ» ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ 4η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Γιορτάζει το τμήμα μπάσκετ
αύριο στην ταβέρνα «Η Βατουρνιώνα»

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΗΝ «ΣΤΕΓΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ»


Βραδιά προς τιμήν του ανδρικού τμήματος μπάσκετ του Σ.Π.Ο.Κ. «Ευκλής» που κέρδισε φέτος την άνοδό του στην Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. διοργανώνει η διοίκηση του καλαματιανού Σωματείου, κάτι που ανακοίνωσε ο έφορος μπάσκετ Χρήστος Λυμπερόπουλος.
Η εκδήλωση θα γίνει στην παραδοσιακή ταβέρνα «Η Βατουρνιώνα» αύριο στις 9 το βράδυ.
Ο Ευκλής τερμάτισε στην 1η θέση του Α΄ ομίλου της Β΄ κατηγορίας Ανδρών, έχοντας συγκεντρώσει 26 βαθμούς με 12 νίκες και 2 ήττες και συνολικό απολογισμό πόντων 805-690 και ταυτόχρονα πέτυχε την άνοδό του στην Α΄ κατηγορία.
Συνολικά στην Β΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. κατέκτησε την 2η θέση αφού ηττήθηκε στον αγώνα κατάταξης για την 1η και 2η θέση της κατηγορίας από τον πρωταθλητή του Β΄ ομίλου Απόλλωνα Τρίπολης.
Συμμετέχει στην
4η Ανθοκομική Έκθεση
Στην 4η Ανθοκομική Έκθεση που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας από 16-24 Μαΐου στο Πάρκο ΟΣΕ, θα συμμετάσχει ο Σύλλογος Πεζοπόρων Ορειβατών Καλαμάτας (ΣΠΟΚ) ΕΥΚΛΗΣ.
Στο πλαίσιο δράσεων των βαγονιών, ο καλαματιανός Σύλλογος θα εκθέσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και θα ενημερώνει τους επισκέπτες κάθε μέρα από 18:00-22:00μμ για τις δράσεις των τμημάτων του: πεζοπορίας, μπάσκετ, εκδρομών και αγωνιστικής ποδηλασίας.
Επίσης, οι παίκτες του μπάσκετ την Τετάρτη 20/5, στις 19:00 θα δώσουν φιλικό παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο του πάρκου με την ομάδα του 1ου Γενικού Λυκείου Καλαμάτας.
Τέλος ο Ευκλής επιφυλάσσει μιαν ευχάριστη έκπληξη στους επισκέπτες της έκθεσης, καθώς θα γίνουν προβολές βίντεο από τις περιηγητικές εξορμήσεις του και από τα παιχνίδια μπάσκετ που έχει συμμετάσχει την αγωνιστική χρονιά 2014-2015.

Επίσκεψη στην
«Στέγη της Εκκλησίας»
Ο πρόεδρος Παναγιώτης Κουτρούλης, μέλη της διοίκησης και φίλοι του πεζοπορικού τμήματος, επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 27 Απριλίου το Ίδρυμα Απόρων Ανιάτων «Η Στέγη της Εκκλησίας», προκειμένου να προσφέρουν λευκά είδη ως πράξη αγάπης και αλληλεγγύης.
Την προσφορά αυτή, ο Σύλλογος την αφιερώνει στη μόλις 23 ετών Ελένη Δημητριάδη που πρόσφατα με άδικο τρόπο ταξίδεψε στους ουρανούς.
Οι άνθρωποι του Ευκλή έδωσαν τα θερμά συλλυπητήρια τους στους γονείς της Παύλο και Πόπη, που είναι μέλη του τμήματος πεζοπορίας.
Ο διευθυντής του Ιδρύματος πατέρας Ευστάθιος Μπαρούτσος, η προϊσταμένη Καλλιόπη Ράλλη και το νοσηλευτικό προσωπικό, ευχαρίστησαν θερμά τα μέλη του Ευκλή για την ευγενική τους προσφορά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου