Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ο.Α.Κ., ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ATHLISIS TENNIS CLUB ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «PELOPONNESUS TENNIS MASTERS»

Χάλκινο μετάλλιο η 13χρονη Αγγελική 
Κουλουμπού του Ο.Α. Καλαμάτας 
στο 2ο Ενωσιακό Τουρνουά

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΒΑΕ ΑΠΟ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


Την 3η θέση στο 2ο Ενωσιακό Τουρνουά που διεξήχθη το τελευταίο Σαββατοκύριακο Απριλίου στην Τρίπολη κατέκτησε η 13χρονη αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, Αγγελική Κουλουμπού!
Η αθλήτρια του Ο.Α.Κ. συμμετείχε στην κατηγορία κοριτσιών έως 14 ετών και απέκλεισε τις αθλήτριες από Κόρινθο, Καραντώνη και Ρέμμα με 4-2, 4-2 και 4-2, 4-1 αντίστοιχα, αλλά στην συνέχεια γνώρισε την ήττα από την Πατρινή Ανδριοπούλου Νο1 του ταμπλό με 1-6 3-6.
Στην ίδια διοργάνωση ο Καλαματιανός αθλητής Νικήτας Μαλαπάνης επικράτησε στον πρώτο γύρο του αθλητή Φ.Ο. Πύργου, Λεωνίδα Κόκκινο, 7-4 στο tiebreak του τρίτου σετ.
Στον επόμενο γύρο «επεσε» στο Νο1 του ταμπλό και νικητή του τουρνουά, Τσιλιμπή από το Άργος, και αποκλείστηκε. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαλαπάνης εντάχθηκε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο στο δυναμικό της ομάδας του Ο.Α. Καλαμάτας και είναι εμφανή η ανοδική του πορεία καθώς μετράει ήδη 2 νίκες σε ισάριθμα επίσημα τουρνουά της Ομοσπονδίας.
Όσο για την Κουλουμπού, βρίσκεται ήδη στις καλύτερες αθλήτριες της Πελοποννήσου στην ηλικία της και στόχος είναι η πρωτιά και η υπέρβαση σε Πανελλήνιο επίπεδο.
Το Τουρνουά «Peloponnesus
Tennis Masters» με prize money
Το τουρνουά «Peloponnesus Tennis Masters» με prize money για τον πρώτο νικητή ή νικήτρια συνδιοργανώνουν οι Όμιλοι Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και της Καλαμάτας μαζί με το Athlisis Tennis Club.
Πρόκειται για το τελευταίο τουρνουά μιας σειράς τουρνουά τα οποία ήδη διεξάγονται («Παπαφλέσσεια», Athlisis Cup, «Κολοκοτρώνεια») και μέσω αυτών οι αθλητές μαζεύουν βαθμούς με στόχο την είσοδό τους στο «Peloponnesus Tennis Masters».
Την αυλαία θα ανοίγουν τα «Παπαφλέσσεια» του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, θα ακολουθεί το Athlisis Cup του Athlisis Tennis Club και η χρόνια των tour θα κλείνει με τα «Κολοκοτρώνεια» της ΑΕΚ Τρίπολης.
● Δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά του Peloponnesus Tennis Masters θα έχουν μόνο οι 8 πρώτοι άνδρες και γυναίκες των επιμέρους Open.
Λεπτομέρειες και προκήρυξη σε λίγες μέρες από την οργανωτική επιτροπή των ομίλων.

Στην Καλαμάτα
μεγάλο τουρνουά βετεράνων!
Σύμφωνα με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας, ο ΣΒΑΕ (Βετεράνοι Ελληνικού Τένις) θα διοργανώσει τουρνουά Βετεράνων στην πόλη μας από τις 24 Ιουλίου έως και τις 2 Αυγούστου!
Η Πρόεδρος του ΣΒΑΕ Ελπίδα Σκούφαλου, αναφέρει περισσότερα:
«Ο ΣΒΑΕ φέρνει τη δροσιά του καλοκαιριού με τα τουρνουά μας που αυγατίζουν! Τέλειωσε ο χειμώνας, οι βροχές και η ενδοσκόπηση. Αρπάζουμε τις ρακέτες και παίζουμε σε γήπεδα παραθαλάσσια! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε δυο νέα τουρνουά. Το διεθνές ITF Vikos Seniors Tennis Open 13 με 20 Ιουνίου στον αγαπημένο μας Μαραθώνα. Οι εγκαταστάσεις της MVS SYSTEMS, δημιουργούν ένα νέο ιστορικό του στα διεθνή. Στα πλεονεκτήματα, το ξενοδοχείο που μπορεί να εξυπηρετήσει τους συμμετέχοντες και θα προσφέρει ειδικές τιμές .
Το νέο μας τουρνουά θα γίνει σε μια από τις πιο δυνατές πόλεις της Πελοποννήσου, στην πληθωρική Καλαμάτα, 24 Ιουλίου με 2 Αυγούστου.
Θα συνεργαστούμε με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας , που διαθέτει 7 γρήγορα γήπεδα και γελαστά παλικάρια! Η Καλαμάτα δίνει τη δυνατότητα για υπέροχες βουτιές και απίστευτες εκδρομές στη γειτονική Μάνη, Μεσσηνία, Ταΰγετο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου