Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ

Σκάει μεταγραφική
«βόμβα» τις επόμενες μέρες!



Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Α.Ε. Μάνης, ο πρόεδρος Ευστράτιος Σαραντέας ήρθε σε προφορική συμφωνία με παίκτη ο οποίος θα ταράξει τα νερά της Β΄ τοπικής.
Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν είναι γνωστό, μόνο το ότι πρόκειται για παίκτη από την Μάνη, 20 ετών με ικανότητες επιπέδου Α΄ τοπικής, ίσως και μεγαλύτερων κατηγοριών.
Η ανακοίνωση της Α.Ε.Μ. έχει ως εξής:
«Μεταγραφική. "βόμβα" μεγατόνων είναι έτοιμη να σκάσει για την ΑΕΜάρα μας!!! Λίγα λεπτά πριν ο πρόεδρος της ομάδας Ευστράτιος Σαραντέας ήρθε σε προφορική συμφωνία με παίκτη τεράστιας κλάσης που σίγουρα θα βοηθήσει τα μέγιστα έτσι ώστε η ομάδα μας να πρωταγωνιστεί στα τοπικά πρωταθλήματα τα επόμενα χρόνια!!!
Το όνομα θα αποκαλυφθεί μέσα στην βδομάδα μιας και εκκρεμούν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες!!! Είναι Μανιάτης, μόλις 20 ετών και σίγουρα πολλές ομάδες Α΄ τοπικού (ίσως και μεγαλύτερων κατηγοριών) θα τον ήθελαν στο ροστερ τους... Λίγες μέρες υπομονή για την επίσημη ανακοίνωση!!!

Η ομάδα ευχαριστεί θερμά τον Γεν. αρχηγό Δημήτρη Χρηστέα αλλά και τον τεχνικό διευθυντή μας Ηλία Λουκαρέα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη της σπουδαία αυτής μεταγραφής!!!». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου