Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Α.Σ. ΤΟΞΟΤΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Άνοδος στην Α΄ κατηγορία
για τον Λευτέρη Αγγελή!



Πολύ καλές επιδόσεις σημείωσαν οι αθλητές του Α.Σ. Τοξότες Καλαμάτας στον αγώνα Ανοιχτού Χώρου Α΄ και Β΄ Αγωνιστικής κατηγορίας που διεξήχθη στο Δημοτικό Γηπεδο Ποδοσφαίρου Αγίας Τριάδας από την Ε.Φ.Ο.Τ, το σωματείο ΑΟ Μέρμπακα και τον Δήμο Ναυπλίου στις 25-26 Απριλίου.
Η πιο σημαντική διάκριση ήταν αυτή του Λευτέρη Αγγελή, ο οποίος ήρθε 2ος στο σύνθετο Τόξο Ανδρών Β΄ με 591 πόντους και πήρε την άνοδο στην Α΄ Εθνική κατηγορία.
Το χρυσό μετάλλιο στο Ολυμπιακό Τόξο Νέων Ανδρών Α΄ (70μ.) πήρε ο νεαρός Δημήτρης Κατάκος με 512 πόντους στο σύνολο.
Το δίδυμο Πάνου και Κώστα Σγάντζου συμμετείχε με επιτυχία στον αγώνα του Σύνθετου Τόξου Ανδρών Α΄ κατηγορίας (50μ.), στο οποίο υπήρξε έντονη ανταγωνιστικότητα και υψηλό επίπεδο.
Στον 1ο γύρο ο Πάνος Σγάντζος ήρθε 11ος με 614 στο σύνολο, με τον Κώστα Σγάντζο να παίρνει την 13η θέση με 572 πόντους.
στον Ολυμπιακό Γύρο ο Κώστας Σγάντζος ηττήθηκε από τον ισχυρό Χρήστο Αερικό με 143-121 και αποκλείστηκε, όπως και ο Πάνος Σγάντζος που έχασε στις λεπτομέρειες με 135-131 από τον Κυριάκο Κροαζιέ. Στο σύνολο, ο Πάνος Σγάντζος ήρθε 9ος και ο Κώστας Σγάντζος  11ος.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των Τοξοτών Καλαμάτας είναι εκτός απροόπτου ο αγώνας Ανοιχτού Χώρου Α΄ και Β΄ αγωνιστικής κατηγορίας που διεξάγεται στα Λεχαινά και συγκεκριμένα στο τοπικό Δημοτικό Στάδιο, Σαββατοκύριακο 9-10 Μαΐου.
Ο αγώνας τελείται υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Τ. σε συνεργασία με την Α.Ε. Λεχαινών, τον Α.Γ.Σ. Στρουσίου και τον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου