Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ

Ο Αντώνης Μαυρέας στον φιλικό
ποδοσφαιρικό αγώνα «Αγάπης»



Στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα «Αγάπης» μεταξύ του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης και Μεικτής Ομάδας των Κατηχητικών Σχολείων της Ι. Μ. Μονεμβασίας και Σπάρτης Συμμετοχή έδωσε το παρόν ο προπονητής μας του Τέλου Άγρα και υπεύθυνος των Πράσινων Πουλιών, Αντώνης Μαυρέας την Κυριακή 3 Μαΐου 2015 και ώρα 6.00μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.
Τη διοργάνωση του αγώνα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου, ο οποίος κατάγεται από την Βαλύρα Μεσσηνίας ,είχε αναλάβει ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κοκκινόραχης και το Γραφείο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως.
Με σύνθημα «Βάζουμε ΓΚΟΛ στην ανθρωπιά», στόχος των διοργανωτών ήταν, μέσα από τη χαρά και τη διασκέδαση του παιχνιδιού, να δοθούν μηνύματα και παραδείγματα αξιών όπως ο ανθρωπισμός, η αλληλεγγύη, το ευ αγωνίζεσθαι…
Τον Αντώνη Μαυρέα βράβευσαν με τιμητική πλακέτα και ο ίδιος έδωσε αναμνηστικά του ΠΑΟΚ καθώς διαφημιστικά έντυπα της Μεσσηνίας. Στον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου δόθηκαν τοπικά προϊόντα του τόπου μας.

Τον αγώνα παρακολούθησαν πολλοί θεατές και είχε ιδιαίτερη επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου