Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΓΙΑ 3η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΝΟΚ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ EUROPE


1η στο Πανελλήνιο EUROPE Κορασίδων

και 2η στις γυναίκες η Στεφανία Αδαμοπούλου



 
ΜΕΓΑΛΗ ιστιοπλοϊκή διάκριση για τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας στο πρόσωπο της Στεφανίας Αδαμοπούλου! Η νεαρή καλαματιανή ιστιοπλόος συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα EUROPE Κορασίδων - Γυναικών που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 22 με 24 Ιουνίου στην Ραφήνα από την Ε.Ι.Ο. και τον Ν.Ο. Αλκυών Ραφήνας.
Εκεί, η ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, με συνοδό τον Γιώργο Σπυρόπουλο, κατέκτησε την πρωτιά θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα EUROPE Κορασίδων και την δεύτερη θέση στην κατηγορία των γυναικών.
Η Πανελληνιονίκης και πολλά υποσχόμενη ιστιοπλόος αν και έτρεξε αυτούς τους αγώνες με μικρή προετοιμασία στην συγκεκριμένη κατηγορία, έχοντας σύμμαχο μόνο την εμπειρία και την θέληση για διάκριση, έκανε αυτό που φανταζόταν ακατόρθωτο. Επίσης με τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας αγωνίστηκε και η Μακροπούλου Ευαγγελία που κυριολεκτικά έχασε στο νήμα μια διάκριση.
Συνολικά έγιναν 5 ιστιοδρομίες στην θαλάσσια περιοχή της Ραφήνας με συνθήκες δύσκολες αφού χαρακτηριστικό είναι πως την πρώτη μέρα δεν έγιναν ιστιοδρομίες λόγω των ισχυρών ανέμων.
Με σταθερές κούρσες και με σύνολο 52 βαθμούς, η Στεφανία Αδαμοπούλου έδειξε ότι έχει βάλει γερές βάσεις για το μέλλον. Αθλήτρια στην κατηγορία LASER 4,7 του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας ξεκινώντας από τις κατηγορίες υποδομών, έδωσε το καλύτερο εαυτό της και κατάφερε να διακριθεί στην κατηγορία EUROPE, σκάφος που πρόσφερε η φαρμακευτική εταιρία GENESIS Pharma, κάνοντας δωρεά το σκάφος στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας.
Ο αθλητισμός στην Ελλάδα θέλει αρωγούς όπως την εταιρία  GENESIS Pharma κάνοντας σαφές ότι σε υγιείς αθλήματα όπως η ιστιοπλοΐα κάθε προσφορά είναι σημαντική. Το κυριότερο είναι ότι η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας μετά από αυτή την διάκριση εξασφάλισε μόρια για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου