Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΣΤΟ AEGEAN REGATTA 2015

Πρώτη θέση χθες για την καλαματιανή ομάδα
«BlueLine Sailing Team -Free Motion»

ΜΕ το δεξί ξεκίνησε την πρώτη του συμμετοχή στο Aegean Regatta 2015 το καλαματιανό πλήρωμα του BlueLine Sailing Team!

Ο νεαρός κυβερνήτης Γιώργος Δρακόπουλος και το πλήρωμα του «BlueLine Sailing Team -Free Motion» που αποτελούν οι Ντίνος Χρυσομάλλης, Έφη Δελικούρα, Γιάννης Πατσαμάνης, Βαγγέλης Ανδριανόπουλος, Παναγιώτης Σπανός και Ιωάννα Σιψά βρέθηκαν πριν μερικές ημέρες στην μακρινή Χίο απ’ όπου επήραν εκκίνηση για την πρώτη τους συμμετοχή στην Aegean Regatta 2015 και μέχρι στιγμής η παρθενική τους εμφάνιση σε τίποτε δεν θυμίζει …outsider!

Αντιθέτως με το «καλημέρα» η ομάδα του BlueLine Sailing Team στην πρώτη ιστιοδρομία IRC ORC International ORC CLUB κατετάγη στην 4η θέση και εχθές στην πρώτη inshore ιστιοδρομία κατέκτησε την πρωτιά!

Θυμίζουμε πως η φετινή διαδρομή περιλαμβάνει τα νησιά σταθμούς Βολισσό Χίου, Βαθύ Σάμου, Πυθαγόρειο Σάμου και Λειψοί και θα ολοκληρωθεί στις 28 Αυγούστου.

Για την πραγματοποίηση της συμμετοχής θα χρειαστεί να διανυθούν περίπου 750 ναυτικά μίλια στο δύσκολο Αιγαίο πέλαγος μιας και η Καλαμάτα απείχε πάρα πολύ σε απόσταση, απ’ όλες τις μεγάλες ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις κάτι που δυσκολεύει αλλά ποτέ δεν έχει σταθεί στέκεται εμπόδιο για τους καλαματιανούς ιστιοπλόους που δεν παύουν να μας ανεβάζουν στην κορυφή!


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου