Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Α.Ο. «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80»

Σήμερα αρχίζουν …τα βάσανα για τους "λύκους"!


ΑΡΧΙΖΟΥΝ από σήμερα …τα βάσανα για τους «λύκους» που για μια ακόμη θα εκπροσωπήσουν την πόλη μας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.
Όπως έκανε χθες γνωστό η ομάδα σήμερα στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας στην παραλία, ξεκινά η προετοιμασία για τη νέα σεζόν 2015 - 2016 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, όπου βεβαίως αναμένεται να δώσουν το παρόν παλιό και νέοι πετοσφαιριστές και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο…

Οριστικά χωρίς
Παγγεραγωτικό η Α2

Το αργότερο μέχρι αύριο η Κ.Ε.Π. της Ε.Ο.ΠΕ. θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της για την περίπτωση του Παγγερωτικού στο πρωτάθλημα Α2 γυναικών και του αντικαταστάτη του ΣΦΠ Χανίων στον Α΄ Όμιλο της Α2 ανδρών.
Τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει με την περίπτωση του Παγγεραγωτικού καθώς η ομάδα της Μυτιλήνης θα αγωνιστεί τελικά στο τοπικό πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση του συλλόγου είχε κάνει δήλωση αποχώρησης αλλά λίγο πριν την κλήρωση έκανε εκπρόθεσμο αίτημα συμμετοχής στο πρωτάθλημα Α2 γυναικών το οποίο και απορρίφθηκε. Έτσι, στον  όμιλο δεν θα αλλάξει κάτι σε σχέση και με την κλήρωση στον Β΄ Υποόμιλο του Α΄ Ομίλου. Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα στον Α΄ Όμιλο της Α2 ανδρών καθώς σύμφωνα με πληροφορίες καμία ομάδα από τις Ενώσεις δεν δήλωσε συμμετοχή για να καλύψει το κενό του ΣΦΠ Χανίων που αποσύρθηκε κι όλα δείχνουν πως ο όμιλος θα γίνει με 10 ομάδες, έναντι 12 που θα έχει ο Β΄ Όμιλος. Θυμίζουμε πως στον Β΄ όμιλο συμμετέχουν οι δυο καλαματιανές ομάδες «Καλαμάτα ’80» και Ακρίτας.
Ο πρόεδρος της ΚΕΠ Χρήστος Σύλλας είπε πως η Επιτροπή θα συνεδριάσει αύριο για να πάρει αποφάσεις, ενώ ανεπίσημα έχει ριχτεί πρόταση για μεταφορά ομάδας από τον Β΄ Όμιλο ώστε και οι δύο όμιλοι να έχουν 11 ομάδες.


ΠΗΓΗ: volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου