Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΙΣΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΥΡΕΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ

«Πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί
κανένας από κανέναν»

ΕΝΑ δύσκολο τρίποντο πήρε στην ΑΣ Ανδρούσας ο Πάμισος Μεσσήνης που παραμένει απτόητος στο …πρόγραμμά του! Νίκες και μόνο νίκες!
Ξεκίνησε στη Σπερζογεία (7-0), συνέχισε στο Πυργάκι (5-0 τον Μιλτιάδη), ήρθε στην Καλαμάτα (4-0 τον Ολυμπιακό) προχώρησε στο Διαβολίτσι (2-0 τους «νερατζούρι») και προ ημερών πήγε στην Ανδρούσα όπου πρόσθεσε ένα ακόμη τρίποντο με το μικρότερο σκορ που έχει πετύχει έως τώρα. Το 1-0 επί της γηπεδούχου Ανδρούσας πιθανό να οφείλεται στο γεγονός ότι η ομάδα έπαιξε πολύ κλειστά, κι αυτή η «σφιχτή» αμυντική τακτική εμπόδισε την ομάδα του Αντώνη Μαυρέα να εισβάλει περισσότερο από μια φορές στην εστία της.
«Έστω και δύσκολα ξεκλειδώσαμε την άμυνα της Ανδρούσας. Ήταν μια πολύ σφιχτή ομάδα, η πιο «σφιχτή» που έχουμε δει έως τώρα. Παρόλα αυτά εμείς συνεχίσαμε και βγάλαμε μέχρι στιγμής ένα πρόγραμμα με 4 παιχνίδια εκτός έδρας και μόλις ένα μέσα στην έδρα μας και θεωρώ πως γι’ αυτό τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια.
Όσο για το παιχνίδι στέκομαι στην καλή διάθεση των παιδιών και στην αγωνιστική τους πειθαρχία και φυσικά στην ανάγκη να συνεχίσουμε το ίδιο σεμνά και ταπεινά, ώστε να γίνουμε ακόμη πιο πολύ ανταγωνιστικοί, συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι», δήλωσε μεταξύ άλλων στη «Φ» ο Αντώνης Μαυρέας που από χθες βρίσκεται ξανά στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα αφού προχθές βρέθηκε στην Λαμία και στην εκδήλωση για τα 90χρόνια του ΠΑΟΚ, του οποίου αποτελεί παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και σκάουτερ στην Μεσσηνία.
Ο Πάμισος, ήδη από χθες έχει βάλει μπροστά τις μηχανές και δουλέψει εν όψει ενός εξίσου δύσκολου αγώνα, τον Τέλο Άγρα, αφού όπως υποστηρίζει ο κ. Μαυρέας «Δεν υπάρχει εύκολο ματς. Πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί κανένας από κανέναν… χρειάζεται ανάλογη προσοχή προς όλες τις ομάδες. Πιστεύω όμως ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και είμαστε όλοι παρόντες.»
Ο Πάμισος θα υποδεχθεί στο γήπεδό του στη Μεσσήνη τον Τέλο Άγρας στις 3:30 το μεσημέρι του Σαββάτου.


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου