Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΑΧΝΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ «HERBALIFE»

Αγάπη του ο αθλητισμός και το βόλεϊ …
Απαίτηση και ανάγκη οι καλύτερες επιδόσεις… 

ΠΑΘΟΣ του ο αθλητισμός και ειδικότερα ο υγιής αθλητισμός… Χρόνια τώρα ο Γιάννης Βραχνάς έχει σα δεύτερο σπίτι του τους αθλητικούς χώρους και τα κλειστά γυμναστήρια. Αθλητής της πετοσφαίρισης σχεδόν από τα γεννοφάσκια του. Ξεκίνησε όταν ακόμη βρισκόταν στην τετάρτη Δημοτικού σε σχολείο στην Κω, όπου ένας γυμναστής βλέποντάς τις δυνατότητες που παρουσίαζε (ήταν ιδιαίτερα αλτικός), ήρθε σε επαφή με τους γονείς του κι έτσι ξεκίνησε η πορεία του. Σε επίπεδο πανεπιστημιακό, πέρασε στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και στο Τμήμα «Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού» στη Σπάρτη. Η παρουσία του στην Καλαμάτα προέκυψε μέσα από την γνωριμία του με τον Γιώργο Κουλιέρη (σ.σ. κι κάπως έτσι μετακόμισε στην Καλαμάτα για να παίξει βόλεϊ αρχικά για την «Καλαμάτα ’80» τη φανέλα της οποίας φόρεσε από το 2014 έως και το 2016 καθώς φέτος μετακόμισε στον Ακρίτα Καλαμάτας, ξανά στο πλευρό του Γιώργου Κουλιέρη. Η γνωριμία του με την «Herbalife» και η επαφή του με τον αθλητισμό διαρκής. Ως γνήσιος, λοιπόν, άνθρωπος του αθλητισμού δεν θα μπορούσε να παραβλέψει τη σημασία μεταξύ άθλησης και υγιεινής διατροφής. Η γνωριμία του με την «Herbalife» έγινε μέσα από την προσωπική του αναζήτηση ευεξίας και καλύτερων επιδόσεων. Ψάχνοντας τον καλύτερο τρόπο για να το πετύχει, ο Γιάννης Βραχνάς στράφηκε στη γνωστή εταιρεία προϊόντων διατροφής «Herbalife», όπου όχι μόνο βρήκε όλα όσα αναζητούσε αλλά έσπευσε να γίνει κομμάτι της μεγάλης οικογένειας της αμερικανικής εταιρείας. Η «Herbalife» τα τελευταία χρόνια δίνει ιδιαίτερη σημασία στις ανάγκες των αθλητών, κι έχει χορηγήσει προϊόντα διατροφής σε αθλητές και αθλητικές ομάδες παγκοσμίου φήμης, κάνοντας έτσι ακόμα πιο γνωστό το logo της σε όλο τον κόσμο. Αποτελεί την επίσημη Εταιρεία Διατροφής της LA Galaxy, χορηγός διατροφής της ΠΑΕ Ολυμπιακός και παγκόσμιος συνεργάτης του Christiano Ronaldo. Πλέον ως Ανεξάρτητος Συνεργάτης της «Herbalife», ο Γιάννης Βραχνάς βοηθά άλλους να βρουν τον δικό τους δρόμο στην ευεξία και στην επίτευξη των στόχων τους…
Η εταιρεία ειδικεύεται σε προϊόντα διατροφής για τον έλεγχο του βάρους , την ευεξία, την ενέργεια και την τόνωση και προϊόντα αθλητικής διατροφής. Κάθε προϊόν περνά από εξονυχιστικούς ελέγχους (σ.σ. για απαγορευμένες και βλαβερές ουσίες) από πολυμελές και άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό επιτελείο διαθέτοντας στην αγορά διατροφής υγιή και ορθώς ελεγμένα προϊόντα ακολουθώντας τις προδιαγραφές της κάθε χώρας. Τους τελευταίους τρεις μήνες ο Γιάννης Βραχνάς (πετοσφαιριστής στον Ακρίτα Καλαμάτας) ασχολείται ενεργά και εκπαιδεύεται ως Ανεξάρτητος Συνεργάτης της εταιρείας πάνω σε θέματα διατροφής και γνωρίζει πολύ καλά όλα τα προϊόντα της, μια που και ο ίδιος τα χρησιμοποιεί: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι σε μια τέτοια μεγάλη εταιρεία. Τα χρησιμοποίησα εγώ και είδα αρκετές διαφορές στην επίδοση μου. Πλέον ασχολούμαι και επαγγελματικά, τους τελευταίους τρεις μήνες και δε σταματώ να ενημερώνομαι και να εκπαιδεύομαι μέσω των σεμιναρίων. Όπως μας είπε η δουλειά του από το Α έως το Ω είναι να σταθεί στο πλευρό του ατόμου που αναλαμβάνει προκειμένου να το βοηθήσει να φέρει σε πέρας τους στόχους του. «Όταν αναλαμβάνω έναν αθλητή, μαζί κάνουμε μία ανάλυση σωματικής κατάστασης και ύστερα εξατομικεύουμε το πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες του μέσω των προϊόντων μας.
Η ενημέρωση και η επαφή είναι συνεχής προκειμένου να παρακολουθούμε την βελτίωση που σημειώνεται, ανάλογα βέβαια με το στόχο του κάθε ατόμου.»

Λίγα λόγια για την Herbalife

Η Herbalife ιδρύθηκε το 1980 στο Λος Άντζελες της Αμερικής και σήμερα βρίσκεται επίσημα σε περισσότερες από 90 χώρες και έχει πάνω από 90 εκατομμύρια ευχαριστημένους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο! Τα προϊόντα της Herbalife είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς του FDA των ΗΠΑ, καθώς επίσης και με τους κανονισμούς που εφαρμόζονται σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται η εταιρία.
Επιπρόσθετα, αναπτύσσονται μέσα από τη διαρκή έρευνα που πραγματοποιείται από καταξιωμένους επιστήμονες στο Εργαστήριο Κυτταρικής και Μοριακής Διατροφής «Mark Hughes» στο Πανεπιστήμιο UCLA του Λος Άντζελες.
Σήμερα τα γραφεία της Herbalife International Greece βρίσκονται στην Αθήνα (Μαρούσι).

Σ.Τρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου