Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Θετικά σχόλια απέσπασαν οι αθλήτριες του Ρ.Ο.Κ. στην πρώτη τους εμφάνιση για το 2016 στο “Elegant Cup”

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ


ΘΕΤΙΚΟ πρόσημο είχε η πρώτη εμφάνιση των αθλητριών του Ρυθμικού Ομίλου Καλαμάτας (Ρ.Ο.Κ.) σε διεθνές επίπεδο και πιο συγκεκριμένα, στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής που γίνεται ετησίως στην πόλη μας με την επωνυμία «Elegant Cup»  με διοργανωτή τον Φ.Ο.Κ.
Ο Ρυθμικός Όμιλος Καλαμάτας με προπονήτρια Χριστίνα Μανέτα και την τεχνική σύμβουλο Έφη Φωτενάκη, είδαν με χαρά τις νεαρές πολλά υποσχόμενες αθλήτριές τους να αγωνίζονται στις κατηγορίες Παγκορασίδων και Κορασίδων. Σε ελεύθερο πρόγραμμα και στεφάνι αγωνίστηκε η Ιωάννα Τζόρβα, σε ελεύθερο πρόγραμμα η Σταματίνα Κυριακίδη, και οι δυο αθλήτριες αγωνίστηκαν στην κατηγορία των Παγκορασίδων, ενώ στην κατηγορία των Κορασίδων (hopes) σε μπάλα και στεφάνι αγωνίστηκε η Σταματίνα Πετρόγιαννη.
Οι νεαρές αθλήτριες πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις και απέσπασαν θετικά σχόλια από τους κριτές.
Να σημειωθεί πως το διεθνές τουρνουά της Καλαμάτας αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό του Ρυθμικού Ομίλου Καλαμάτας για το 2016. Η προπονήτρια Χριστίνα Μανέτα και η τεχνική σύμβουλος Έφη Φωτενάκη, προετοιμάζουν τώρα τις αθλήτριές τους για την Α΄ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα γίνει στις 14 Μαΐου στην Πάτρα στις κατηγορίες Παγκορασιδες και κορασίδες.
Για τον Ρ.Ο.Κ. στην κατηγορία των Παγκορασίδων θα αγωνιστούν οι Δήμητρα Κριζέα, Σταματίνα Κυριακίδη, Ιωάννα Τζόρβα και Χριστίνα Βούτσα και στις Κορασίδες οι Βενετία Κριζέα, Σταματίνα Πετρόγιαννη και Δήμητρα Χαϊδεμένου.
Ακολουθεί η β΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα γίνει στην Αθήνα τον προσεχή Ιούνιο.


Σ. Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου