Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΥΛΗ

Ξεκίνησε η αντίστροφη για το
ντέρμπι του Άτλα με την «Καλαμάτα»


ΚΑΚΟΙ, χωρίς συγκέντρωση και ενέργεια παρουσιαστήκαν οι παίκτες του Αντώνη Παυλή στο ντέρμπι ουραγών της περασμένης εβδομάδας, με τον Απόλλωνα Τρίπολης.
«Είχαμε πολύ σημαντικές ελλείψεις, τρεις μικροί λόγω υποχρεώσεων, ενώ έλειπαν και 1-2 μεγάλοι» είπε ο Αντώνης Παυλής και συνέχισε «Επίσης δεν ήμασταν καλοί. Καθόλου συγκεντρωμένοι και χωρίς ενέργεια και δεν ήθελε πολύ για να χάσαμε…»

Ξεκίνησε η αντίστροφη για το
ντέρμπι με την «Καλαμάτα»
Την αντίστροφη μέτρηση εν όψει του ντέρμπι με την πρωτοπόρο «Καλαμάτα» έχουν ξεκινήσει άπαντες στον Άτλα. Στο δύσκολο και απαιτητικό αυτό παιχνίδι ο νεαρός προπονητής του Άτλα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Φωτεινάκη και τον τραυματία Παναγιωτόπουλο, με τον Παυλή να θέτει στόχο για μια καλή κι ανταγωνιστική εμφάνιση: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».
Δεδομένου πως απομένουν 7 αγωνιστικές η βαθμολογική θέση της καλαματιανής δεν είναι ιδανική. Η ομάδα του Αντώνη Παυλή έχασε από τον Απόλλωνα Τρίπολης με 62-66 και πλέον ισοβαθμεί στους 17 με τον Απόλλωνα Τρίπολης και τον ΓΣ Γαργαλιάνων παραμένοντας κάτω από την ζώνη υποβιβασμού.
Οι προσδοκίες των ανθρώπων στην ομάδα αφορούν βεβαίως στην παραμονή και επ’ αυτού ο κ. Παυλής είπε: «Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να παίξουμε τα παιχνίδια στα ίδια και να πάρουμε τα παιχνίδια που είναι στα μέτρα μας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!»

Σ.Τρ.

Φωτό: Παν. Μουστάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου