Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Ν.Ο.Κ. «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ»

Παρόν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα
Ν.Δ. Ελλάδος Optimist και Laser 4,7 στην Πάτρα

ΤΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας «Ο Ποσειδών» έκανε «πρόβα τζενεράλε» το περασμένο σαββατοκύριακο 19-20/3 στον διασυλλογικό αγώνα που έγινε στη Πάτρα από το Α.Ι.Ο. Ρίου Ιάσων. Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας συμμετείχε στο διασυλλογικό αγώνα με κεντρικό σύνθημα «κάνε τη λευχαιμία παρελθόν» σε μια προσπάθεια να διαδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού και να ευαισθητοποιήσει την ιστιοπλοϊκή οικογένεια. Οι ιστιοπλόοι του Ν.Ο.Κ. έφεραν στα σκάφη το λογότυπο «πάρε μέρος στην αλυσίδα γίνε κι εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών».
Οι αθλητές που συμμετείχαν στο διασυλλογικό αγώνα τα πήγαν πολύ καλά και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία εν όψη του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Ο test event αγώνας έγινε με πολύ καλές συνθήκες και με πολλά ρεύματα στη θάλασσα. Στον αγώνα οι αθλητές μας κατέκτησαν δυο πρωτιές, ο Λημνιός Γιώργος στα Optimist Junior και η Αδαμοπούλου Στεφανία στα Laser 4,7 γυναικών.

Το τριήμερο 25-27/3 πραγματοποιείται το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ν.Δ. Ελλάδος Optimist και Laser 4,7 στη Πάτρα όπου θα συμμετέχουμε με τους εξής αθλητές: Τσαπάρα Διονυσία, Πατικοπούλου Άρτεμις, Μαρισέλ Ξάνθη, Αδαμοπούλου Αγγελική, Αδαμόπουλος Κων/νος, Σιαφάκας Αλέξανδρος, Κολινιάτης Μάνος, Τσάμης Στάθης, Αδαμοπούλου Στεφανία και Γούλας Ανδρέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου