Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Δεν κατεβαίνει Α2 Εθνική ο Ακρίτας Καλαμάτας και επιστρέφει στο Περιφερειακό της ΕΣΠΕΠ!

ΤΗ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ 
ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην Α2 για την ΕΑ Πατρών μέσω Καλαμάτας! Η νέα διοίκηση του Ακρίτα δεν κατεβάζει την ομάδα στην Α2 Εθνική Κατηγορία, όπου πέρυσι ο σύλλογος κατόρθωσε να ανανεώσει το δικαίωμα συμμετοχής του, αφήνοντας κενή τη θέση στον 1ου Υποομίλου του Α’ Ομίλου της Α2 Γυναικών! Η θέση φυσικά δεν «χήρεψε» για πολύ, αφού η Ε.Α. Πατρών, ως δευτεραθλήτρια Πελοποννήσου δέχθηκε την πρόταση της Ομοσπονδίας και με τη στήριξη χορηγών και αρωγών επανέρχεται στις Εθνικές κατηγορίες!
Από την άλλη, ο Ακρίτας Καλαμάτας μετά από μια φοβερή χρονιά στην Α2 όπου κατόρθωσε να μείνει μετά κόπων και σκληρών μαχών και τις παίκτριες του να ιδρώνουν τη φανέλα, δήλωσε αδυναμία να συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα, κι έτσι τη νέα σεζόν θα πάρει το δρόμο της επιστροφής στο Περιφερειακό της ΕΣΠΕΠ!

Καρακύκλας:
«Είχαμε μεγάλα όνειρα…»
«Είναι μια μέρα που όσοι περάσαμε από τον Ακρίτα αισθανόμαστε ντροπή! Είχαμε μεγάλα όνειρα, ο Ακρίτας να πρωταγωνιστεί και να γίνει πρότυπο για όλα τα σωματεία.... Ας ζήσουν την αθλητική τους μιζέρια!
Κρίμα για τις αθλήτριες, όσες απέμειναν, που τους στερούν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε εθνική κατηγορία.
Αποτελεί όνειδος μια ομάδα της Πάτρας να αντικαθιστά -λόγω αδυναμίας της διοίκησης - μια ομάδα της Καλαμάτας! Αν δεν είσαι ικανός μην θέλεις να διοικείς. Αλλιώς εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα...», αυτά ήταν τα λόγια του τέως προέδρου του Ακρίτα, Χαράλαμπου Καρακύκλα, ο οποίος πέρυσι μαζί με ορισμένους ακόμη παράγοντες του σωματείου είχαν συγκρουστεί με τους φερόμενους ως ιδιοκτήτες, παίρνοντας τελικά επ’ ώμου την καθοδήγηση του συλλόγου στην κατηγορία, γιορτάζοντας στο τέλος την δίκαιη παραμονή στην Α2 Εθνική. Ο κ. Καρακύκλας στο άκουσμα της είδησης εξέφρασε μεγάλη λύπη και απογοήτευση λέγοντας πως ένοιωσε τους κόπους και τους αγώνες μιας πραγματικά δύσκολης και επώδυνης χρονιάς, να πηγαίνουν χαμένοι…

ΕΑΠ: «Με στόχο την
καθιέρωση στις Εθνικές κατηγορίες»
Η γυναικεία ομάδα της Ε.Α.Π. θα αποτελέσει λοιπόν τη νέα σεζόν τον 12ο κρίκο στην «αλυσίδα» του 1ου Υποομίλου του Α’ Ομίλου της Α2 καλύπτοντας το κενό του αποχωρήσαντα Α.Ο. Ακρίτα Καλαμάτας.
Η γεμάτη χαρά και αισιοδοξία ανακοίνωση της ΕΑ Πατρών: «Μετά το αίτημα της Ομοσπονδίας και την παρότρυνση των χορηγών μας, προχωρήσαμε στην αποδοχή της συμμετοχής μας και προχωράμε στην δημιουργία αξιόλογης αγωνιστικής ομάδος γυναικών, με στόχο την καθιέρωσή της στις Εθνικές κατηγορίες.
Η ομάδα μας προχώρησε και στην συνεργασία με την Ακραία Τσιμιγκάτου Ευτυχία, η οποία επανήλθε στην ομάδα μας.
«Ευτυχία μας καλώς επέστρεψες στο σπίτι σου» και καλή αγωνιστική χρονιά !»
Σε αυτό το πλαίσιο απέκτησε την ακραία Ευτυχία Τσιμιγκάτου, η οποία επέστρεψε στην ομάδα, καθώς μια παλιά παίκτρια του Ακρίτα η δυναμική διαγώνιος, Ελίνα Μποτσάκη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου