Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΙΚΛΙΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ

Έπιασε δουλειά με την εθνική Εφήβων ο Κωτσάκης 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Εθνική Εφήβων βρίσκεται στο Κιλκίς, στις εγκαταστάσεις του πρότυπου αθλητικού κέντρου ΑΤΕΡΜΩΝ, απ’ όπου θα αναχωρήσει για την Σερβία την ερχόμενη Τετάρτη 30/3 για τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει πρώτη την Εσθονία, δεύτερη την Λευκορωσία και τρίτη την οικοδέσποινα Σερβία με στόχο βεβαίως την πρόκρισή της στα τελικά του πρωταθλήματος.
Την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού παίρνει η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου, ενώ οι ομάδες που θα καταλάβουν τη δεύτερη θέση στους 8 ομίλους θα χωριστούν σε δύο ομίλους των τεσσάρων (στις αρχές Ιουλίου) για τα δύο τελευταία εισιτήρια.
Ανάμεσα στους 15 αθλητές που έλαβαν πρόσκληση από τους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς Άρη Αγγελόπουλο και Νίκο Ζαλμά, για μια ακόμη φορά βρίσκεται και ο νεαρός ακραίος αθλητής της «Καλαμάτα ’80», Φροίξος Κωτσάκης.
Οι αθλητές που έχουν κληθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων είναι οι: Γεώργιος Παπαλεξίου (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου), Παρασκευάς Τσέλιος (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ/πολης), Σωκράτης Χαραλαμπίδης (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ/πολης), Γεώργιος Χατζηγεωργίου (ΑΣ Πανερυθραϊκός), Σπυρίδων Βελούδης (ΑΣ Πανερυθραϊκός), Δημοσθένης Λινάρδος (ΑΟ Θησέας), Γεώργιος Κανελλόπουλος (ΕΑ Πατρών), Ανδρέας Κάββουρας (ΕΑ Πατρών), Οδυσσέας Αδάμ (Leaf Elite), Κυριάκος Σπυριούνης (ΑΟΝΣ Μίλων), Φροίξος Κωτσάκης (ΑΟ Καλαμάτα 80), Στυλιανός Τζιουμάκας (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015), Αντώνιος Μπουράκης (Ηρακλής Πετισφαίριση 2015) Δημήτριος Χρηστινίδης (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου) και Κωνσταντίνος Καπετανίδης (ΤΑΕΣ Πήγασος Πολίχνης).

Άρης Αγγελόπουλος: «να διεκδικήσουμε
το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»
«Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε και υπάρχει μεγάλη διάθεση απ’ όλους μας… Είμαστε στη δεύτερη μέρα και γνωρίζουμε ότι έχουμε μπροστά μια δύσκολη αποστολή καθώς και οι τρεις ομάδες είναι δυνατές. Εμείς θέλουμε να παίξουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας και στους τρεις αγώνες και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Άρης Αγγελόπουλος και συμπλήρωσε: «Αυτή η διοργάνωση είναι η πρώτη επίσημη διοργάνωση για τα παιδιά σε επίπεδο Εφήβων, κάτι που ισχύει και για τις άλλες ομάδες. Ότι εικόνα έχουμε λοιπόν είναι σε επίπεδο Παίδων, παρόλο που κάποιοι έχουν ήδη συμμετοχές και στην Εφήβων και πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει και το απρόβλεπτο…»
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει δυο φορές στο πλαίσιο φιλικών αναμετρήσεων την Νίκη Αιγινίου, η πρώτη θα γίνει το Σάββατο στις 18:30 στο Αιγίνιο και η δεύτερη τη Δευτέρα στις 18:30 στον Ατέρμωνα. Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα των αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, είναι το κάτωθι:
Πέμπτη 31 Μαρτίου2016, ώρα 20.00: Εσθονία – Ελλάδα
Σάββατο 2 Απριλίου 2016, ώρα 17.30: Ελλάδα – Λευκορωσία
Κυριακή 3 Απριλίου 2016, ώρα 17.30: Ελλάδα – Σερβία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου