Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΑΥΡΙΟ Ο ΤΣΙΜΙΚΛΗΣ

«Ο βαθμολογικός χαρακτήρας του ματς καθιστά
επιτακτική ανάγκη να πάρουμε τους 3 πόντους»

Η 4ΑΡΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΦΡΕΣΚΑΡΕΙ «ΑΕΡΑ» ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ «ΚΑΛΑΜΑΤΑ»

ΒΗΜΑΤΑ προόδου φαίνεται πως έχουν γίνει στην ομάδα της Καλαμάτας τόσο στον ψυχολογικό τομέα, μετά το καθολικό 4-0 επί του Άργους που σαφέστατα αναπτέρωσε το ηθικό εντός και εκτός γηπέδου, αλλά και στον αγωνιστικό τομέα, με τον Κώστα Καλογιαννίδη και τους παίκτες του να βελτιώνουν κάτι καινούργιο κάθε μέρα.
Η πρόσφατη νίκη επί του Άργους φρέσκαρε «αέρα» και διάθεση στην ομάδα, επανέφερε τα χαμόγελα δεν αποτελεί όμως λόγω εφησυχασμού, ένα λάθος που εάν γίνει αυτονόητα θα επιφέρει ζημιές! Κανείς στην ομάδα στη παρούσα φάση δεν έχει το δικαίωμα να επαναπαυθεί. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο μέχρι την τελευταία αγωνιστική, όχι όμως τόσο που να μπορεί να κάνει λάθη και σκαμπανεβάσματα! Από δω και πέρα κάθε παιχνίδι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση, με απώτερο σκοπό μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της χρονιάς, η «Καλαμάτα» να έχει πετύχει αυτό που από την αρχή της σεζόν της έχει προκαλέσει τόση μουρμούρα, τόσες αλλαγές, τόσο μεγάλο άγχος και προβληματισμό: να παραμείνει στην κατηγορία!
Η παρουσία του Κώστα Καλογιαννίδης φαίνεται να έχει φέρει ηρεμία, ίσως μια διαφορετική αυτοπεποίθηση, μια άλλη σιγουριά που ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται. Αυτό που ο ίδιος ζητά από τους παίκτες του δεν είναι άλλο από δουλειά και συγκέντρωση στο στόχο που έχει η ομάδα για φέτος.

Επιτακτική ανάγκη
οι τρεις βαθμοί
Καλή και δύσκολη αντίπαλο χαρακτήρισε την αυριανή, ομάδα της Ερμιονίδας, ο Κώστας Καλογιαννίδης ο οποίος θέτει ως σημαντικό κριτήριο για την επιτυχία των παικτών του, τον υψηλό βαθμό συγκέντρωσής τους…
«Πολύ καλή ομάδα, δύσκολη. Τα τελευταία αποτελέσματά της είναι πάρα πολύ καλά και ο βαθμολογικός χαρακτήρας που έχει το ματς καθιστά επιτακτική ανάγκη να πάρουμε τους τρεις πόντους.
Θα προσπαθήσουμε να λειτουργήσουμε για να το καλύτερο και πιστεύω πως θα το πετύχουμε… Το θεωρώ δεδομένο πως θα πετύχουμε το καλύτερο» κάτι που μεταφράζεται βεβαίως σε μια νίκη απέναντι στην Ερμιονίδα. Στην επίτευξή της σημαντικό ρόλο θα παίξει όπως προαναφέραμε ο βαθμός συγκέντρωσης… «Είμαστε συγκεντρωμένοι και γνωρίζουμε όλοι τι πρέπει να κάνουμε και σημαντικό θα είναι κατά πόσον θα είναι οι παίκτες συγκεντρωμένοι στον απόλυτο βαθμό.»
Μοναδικός απόντας στο παιχνίδι με την Ερμιονίδα θα είναι ο Παναγιώτης Τσιμικλής, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Έλεγχος σήμερα στον
τάπητα της παραλίας
Στα του γηπέδου, ο Κώστας Καλογιαννίδης και άνθρωποι της ομάδας κρίνουν την σημερινή ημέρα κρίσιμη. Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν μέχρι στιγμής δεν είναι και οι καλύτερες επιβαρύνοντας το γήπεδο, ωστόσο την κατάστασή του θα καθορίσει σε μεγαλύτερο βαθμό η σημερινή ημέρα. Παρόλα αυτά ο 40χρονος κόουτς δεν πιστεύει πως το γήπεδο θα αποτελέσει πρόβλημα: «Θα το ελέγξουμε και αύριο (σ.σ. σήμερα), δεν πιστεύω όμως ότι θα έχουμε πρόβλημα. Σίγουρα καλύτερες συνθήκες, με βάση την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί και οι δυο τάπητες, επικρατούν στο γήπεδο της παραλίας. Ας ελπίσουμε να μας βοηθήσει ο καιρός…»
● Θυμίζουμε πως διαιτητές ορίστηκαν οι Κων. Κατοίκος, Παν. Γεωργακόπουλος και Μαρία Δέτση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αθηνών.


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου