Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Σαρωτικοί Μελίνα Πεϊμανίδη, Δημήτρης και Νίκος Δρούγας στους Β4 και Α3 Διασυλλογικούς

ΤΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


ΔΥΟ επιτυχημένες διοργανώσεις φιλοξένησε στις 2 και στις 9 και 10 Απριλίου ο Ιππικός Όμιλος Βορείων Προαστίων (ΙΟΒΟΠ), τους 4ους Β' Διασυλλογικούς Αγώνες και τους 3ους Α Διασυλλογικούς της Ομοσπονδίας που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας.
Εκεί με κλιμάκιο πέντε ιππέων συμμετείχε ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας, τον οποίο όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του εκπροσώπησαν με επιτυχία.
Ειδικά η Μελίνα Πεϊμανίδη και ο Νίκος Δρούγας έλαμψαν σε μια ακόμη εμφάνιση τους. Μάλιστα ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας «ευχαριστεί θερμά τους αθλητές του για την συμμετοχή τους αλλά και για την πολύ καλή τους επίδοση!»

Πρωτιές για Δημήτρη και Νίκο Δρούγα,
3η η Πεϊμανίδη στους Β4 Διασυλλογικούς
 Στους Β4 Διασυλλογικούς του ΙΟΒΟΠ στις 2 του μηνός ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας κατέκτησε την πρώτη θέση με τον Νίκο Δρούγα στην κατηγορία 1μ. Αναλυτικά:
Στην Κατηγορία 0,80μ η Ιωάννα Μανωλακάκη με τον ίππο Olympe Du Murier, είχε πολύ καλή διαδρομή, η Αθανασία Καραχάλιου με τον ίππο Picasso έκανε άπταιστη διαδρομή
Στην Κατηγορία 1μ, καλή εμφάνιση έκανε η Ιωάννα Μανωλακάκη με τον ίππο Olympe Du Murier, ενώ η Αθανασία Καραχάλιου που αγωνίστηκε με τον ίππο Picasso, έκανε μια άπταιστη διαδρομή.
Ο Δημήτρης Δρούγας με τον ίππο Lucky N, είχε μια άπταιστη διαδρομή σε πολύ γρήγορο χρόνο και δικαίως χρίστηκε νικητής κατακτώντας την 1η θέση!
Μια ακόμη πολύ καλή διαδρομή είχε ο Νικόλαος Δρούγας με τον ίππο Princess Diana Capitol.
Στην Κατηγορία 1,05μ πολύ καλή διαδρομή είχε ο Δημήτρης Δρούγας με τον ίππο Lucky N. Άπταιστη ήταν η διαδρομή της Μελίνας Πεϊμανίδη με τον ίππο By Chance.
Μια άπταιστη διαδρομή με πολλά "κοψίματα", οδήγησε στην πρωτιά της κατηγορίας τον Νικόλαο Δρούγα με τον ίππο Upper Star Hero, ο οποίος ακολούθως είχε ακόμη μια πολύ καλή διαδρομή με τον ίππο Princess Diana Capitol.
Οι παραπάνω αθλητές με τις διαδρομές αυτές πήραν μέρος και στο ομαδικό μέρος της κατηγορίας αυτής, φέρνοντας τον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας στην 3η θέση!
Στην Κατηγορία 1,10μ η Μελίνα Πεϊμανίδη με τον ίππο By Chance, είχε άπταιστη διαδρομή, κατακτώντας την 3η θέση!
Στην Κατηγορία 1,15μ - 1,20μ ο Νικόλαος Δρούγας με τον ίππο Upper Star Hero, πραγματοποίησε πολύ καλή διαδρομή.
Στην Κατηγορία 1,25μ η Μελίνα Πεϊμανίδη συμμετείχε με τον ίππο Acapulca, πραγματοποιώντας πολύ καλή διαδρομή.
Άλλος ένας νέος και πολλά υποσχόμενος αθλητής προστέθηκε στο επίσημο δυναμικό του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας εκείνη την ημέρα! Πρόκειται για τον Σωτήρη Αντωνόπουλο, που πέρασε με επιτυχία την εξέταση του License για την Υπερπήδηση Εμποδίων!

5η και 6η θέση  για την Μελίνα Πεϊμανίδη
στους Α3 Διασυλλογικούς – ΙΟΒΟΠ
Εξίσου επιτυχημένη ήταν η εμφάνιση της νεαρής ιππέα του ΙΠΠ.Ο. Καλαμάτας Μελίνας Πεϊμανίδη στους Α3 Διασυλλογικούς – ΙΟΒΟΠ, όπου κατέκτησε την 5η και 6η θέση.
Συγκεκριμένα, στην Κατηγορία Παίδων (1,15μ) η Μελίνα Πεϊμανίδη συμμετείχε με τον ίππο Acapulca, πραγματοποιώντας άπταιστη διαδρομή, κατέκτησε την 5η θέση, και με τον ίππο By Chance, πραγματοποιώντας επίσης μια άπταιστη διαδρομή, κατέκτησε την 6η θέση!
Στην Κατηγορία 1,20μ η Μελίνα Πεϊμανίδη με τον ίππο Acapulca, είχε μια καλή εμφάνιση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου