Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ "ΞΑΝΑΡΧΙ-ΖΩ"

Έως τις 21 Απριλίου οι εγγραφές
για τον 16ο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας 10 km

ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΑΔΙΣΜΑΤΟΣ 10 km ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ 2 km


ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ σπουδαία γιορτή προετοιμάζει για τους λάτρεις του δρομικού αθλητισμού ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας για το Σάββατο 23 Απριλίου 2016, και λέμε σπουδαία, καθώς στο παρελθόν έχει δώσει εξετάσεις λαμβάνοντας …«άριστα»!
Πρόκειται άλλωστε για μια διοργάνωση που χρόνο με το χρόνο όχι απλά βελτιώνεται αλλά κατορθώνει να προσελκύσει κάθε φορά μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών, γεγονός που αποδεικνύει και στην πράξη την σημασία, την σπουδαιότητα και φυσικά την επιτυχία του για την οποία συμβάλει τα μέγιστα το μεράκι και η αγάπη των διοργανωτών για την ανάπτυξη του δρομικού κινήματος και την προσέκλυση περισσότερων ακόμη ανθρώπων κάθε ηλικίας και φύλου.
Ο 16ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας 10 Χιλιομέτρων έχει πάντοτε κοινωνικό χαρακτήρα έτσι φέτος καθώς είναι αφιερωμένος φέτος στον σύλλογο ατόμων με εμπειρία καρκίνου Καλαμάτας "Ξαναρχί-ΖΩ" στον οποίο θα διατεθούν έσοδα.
Εκτός από τον Αγώνα δρόμου 10 km (ώρα 18:30), το πρόγραμμα του Σαββάτου, 23 Απριλίου περιλαμβάνει επίσης τον αγώνα Δυναμικού Βαδίσματος 10 km (ώρα 18:00) και τον αγώνα για παιδία και γονείς 2 χιλιομέτρων (ώρα 18:35).
Το μήνυμα του αγώνα «Τρέξε και βάδισε στην πιο γρήγορη διαδρομή, στον αγώνα της πόλης μας»  και η διαδρομή είναι ως γνωστόν γρήγορη, επίπεδη, ενώ τα 8 από τα 10 χιλιόμετρα είναι δίπλα στην παραλία και στην μαγευτική θέα του μεσσηνιακού κόλπου…
Η αφετηρία των αγώνων θα γίνει, όπως πάντα, στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, η αναστροφή στο τέρμα της παραλιακής στο ξενοδοχείο «Φιλοξένια» και το νήμα του τερματισμού κόβεται στην κεντρική πλατεία. Στο τέλος, θα βραβευτούν οι 6 πρώτες νικήτριες και οι 6 πρώτοι νικητές της γενικής κατάταξης του αγώνα των 10 km, ενώ σε όλους όσοι συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου και δυναμικού βαδίσματος θα δοθεί τεχνικό t-shirt και αναμνηστικό μετάλλιο. Βεβαίως ο ΣΔΥΜ δεν ξεχνά τους μικρούς και μεγάλους του φίλους, για τους οποίους άλλους άλλωστε κάθε χρόνο ετοιμάζεται ξεχωριστές κληρώσεις δώρων προσφορά των χορηγών του αγώνα.
Ο ΣΔΥΜ συνδιοργανώνει τον αγώνα με την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας Περιφέρειας Πελοποννήσου και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλαμάτας, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων, ΕΟΣΛΜΑΥ.

Εγγραφές έως τις 21 Απριλίου
Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 29 Μαρτίου και συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό καθιστώντας και φέτος νέο ρεκόρ συμμετοχών. Οι αιτήσεις συμμετοχές γίνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sdym.gr, ενώ εγγραφές θα γίνονται δεκτές έως και την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016. Θυμίζουμε πως για τον παιδικό αγώνα δεν απαιτείται εγγραφή.
Βεβαίως, περιορισμένες εγγραφές θα γίνουν και κατά την ημέρα του αγώνα.
Όσοι έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους θα παραλαμβάνουν τον αριθμό τους με το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης του αγώνα και το τεχνικό t-shirt, καταβάλλοντας το αντίτιμο των 5€ από τη γραμματεία του αγώνα αυστηρά μέχρι τις 18:00.
Έσοδα θα διατεθούν στο σύλλογο ατόμων με εμπειρία καρκίνου Καλαμάτας. Δωρεάν συμμετοχή για φοιτητές και άνεργους.
Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα των 2.000 μ. είναι ελεύθερη χωρίς επιβάρυνση.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 6972302265, 6983512026


Απαραίτητες οι ιατρικές Εξετάσεις
Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή όλων είναι να έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και σημειώνεται πως θα τρέξουν με δίκη τους ευθύνη. Οι ανήλικοι θα συμμετέχουν με ευθύνη του γονέα τους.

Πληροφορίες διαμονής
Όσοι επιθυμούν διανυκτέρευση, μπορούν να επικοινωνήσουν για κρατήσεις δωματίων στα εξής ξενοδοχεία στην παραλία Καλαμάτας:
Ηotel Φλοίσβος: Κρατήσεις κος Σούμπλης, 6945939950. Τιμή δωματίου με πρωινό (μπουφέ): μονόκλινο 35€, δίκλινο 45€, τρίκλινο 60€ (www.hotel-flisvos.gr)
Ηotel Xάικος: Κρατήσεις στα τηλέφωνα 27210 82888, 27210 88902. Τιμή δωματίου χωρίς πρωινό: μονόκλινο 35€, δίκλινο 45€, τρίκλινο 50€. Με πρωινό +5€ ανά άτομο, ενώ το τρίκλινο είναι με την προσθήκη ράντζου (www.haikos.gr)
Lida Apartments: Κρατήσεις Χριστίνα Μελεξοπούλου, 6944475251. Για δύο άτομα 40€ (γκαρσονιέρα), για 4 άτομα 60€ (δυάρι) (www.lida-apartments-kalamata.gr)

Comfy Boutique Hotel (Κρήτης & Βύρωνος): 2721090128. Μονόκλινο 50€, δίκλινο 60€ ανά δωμάτιο και ανά διανυκτέρευση. Πρωινό σε μπουφέ (www.comfyhotel.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου