Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

«Αργυρή» η Γκέρη Ασένοβα του οικοδεσπότη Ο.Α. Καλαμάτας

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ …ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΩΝ "8" ΚΑΙ "16" ΟΙ ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΑΛΑΠΑΝΗΣ ΚΑΙ ΝΤΥΛΑΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ 4ο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

«ΑΡΓΥΡΗ» η νεαρή τενίστρια του οικοδεσπότη Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, Γκέρη Ασένοβα, του 4ου ενωσιακού πρωταθλήματος Αντισφαίρισης που έγινε στην πόλη μας το περασμένο Σαββατοκύριακο με την συμμετοχή πολυάριθμων αθλητών.

Η 11χρονη Γκέρη Ασένοβα πέρασε τον πρώτο γύρο της άνευ αγώνα λόγω της βαθμολογίας της στην Πανελλήνια κατάταξη, στον δεύτερο γύρο απέκλεισε την Πατρινή αθλήτρια, Στρατή με 4-0 5-4, και στον προημιτελικό την αθλήτρια του Σ.Α. Τρίπολης Καλτεζιώτη με 4-0 4-0.

Ωστόσο στον ημιτελικό έπειτα από μάχη δυο ωρών ….υπέκυψε με αντίπαλο την μετέπειτα νικήτρια του τουρνουά, Λαμπροπούλου της ΑΕΚ Τρίπολης με 6-3 6-3!




Σταμάτησαν …στην φάση των "8" και "16"οι Μαλαπάνης και Παπανικολάου

Καλή απόδοση και από τον αθλητή Νικήτα Μαλαπάνη (αγόρια 14ρια), ο οποίος επιβλήθηκε του Νίκου Αναστόπουλου (ΑΕΚ Τρίπολης) στην φάση των "16" με 4-2 4-0, αλλά η κλήρωση των έφερε στην 8δα αντιμέτωπο με το μεγάλο φαβορί και μετέπειτα νικητή του πρωταθλήματος Αλέξη Κάλλιστρο (Ο.Α. Αιγιαλείας) από τον οποίο έχασε 4-0 4-1. Την ίδια μοίρα είχε και η Αγγελική Κουλουμπού, η οποία αγωνίστηκε στην πιο μεγάλη κατηγορία κοριτσιών 16ρια, και αποκλείστηκε και εκείνη στους "8" από την νικήτρια Μπάζου (Ναυπλιακός Ο.Α.) με 4-1 4-2.

Έπειτα από μεγάλη μάχη και ανατροπή (0-4 4-2 7-5) στον πρώτο γύρο με αντίπαλο τον Νικολάου (Α.Ε.Τ. Νίκη Πατρών) κατάφερε να περάσει στα αγόρια 12ρια ο Ντύλαν Παπανικολάου. Αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και με κόντρα στον Κυριακόπουλο (Α.Ο.Α. Πατρών) στην φάση των "16", από τον οποίο έχασε με 4-0 5-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου