Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΒΟΛΕΪ

Δωρεάν δίχως μηνιαία συνδρομή οι ακαδημίες

ΔΩΡΕΑΝ και δίχως μηνιαία συνδρομή θα μαθαίνουν το αγαπημένο τους άθλημα τα παιδιά της Καλαμάτας, αφού όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος του Απόλλωνα Καλαμάτας, η έναρξη των Ακαδημιών του θα γίνει την 1η Οκτωβρίου και οι αθλητές και οι αθλήτριες δεν θα έχουν καμία άλλη οικονομική επιβάρυνση πλην της ετήσιας εγγραφής τους!
Οι προπονήσεις των ακαδημιών ξεκινούν την 1η Οκτωβρίου και θα πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριου του πρώην Πολυκλαδικού. Ο σύλλογος εστιάζει στο θέμα υγείας, με την εφαρμογή καρτέλας αθλητή, ιατρικό ιστορικό και εξετάσεις, ένας τομέας που απαιτεί μεγάλη προσοχή και ενδελεχή έλεγχο προς αποφυγή δυσάρεστων συμβάντων που τα τελευταία χρόνια μαστίζουν τη νεολαία και τον αθλητισμό.
«Ξεκινάμε λοιπόν τις Ακαδημίες εκμάθησης βόλεϊ την 1η Οκτώβρη στο Πολυκλαδικό Λύκειο Καλαμάτας και ώρα 10-11.
Η ομάδα μας αποφάσισε να κάνει φέτος πολλά καινοτόμα και μοναδικά πράγματα για τα παιδιά, αφουγκραζόμενοι τις διαρκώς δημιουργούμενες ανάγκες της ελληνικής οικογενείας.
Έτσι λοιπόν:
1. Θα υπάρχει μόνο ετήσια εγγραφή εφάπαξ 20€ για κάθε αθλητή/τρια.
2. Δεν υπάρχει μηνιαία συνδρομή!!! Τα παιδία θα μαθαίνουν το αγαπημένο τους άθλημα δωρεάν.
3. Για πρώτη φορά σε Σύλλογο θα εφαρμοστεί η καρτέλα αθλητή, οπού εκεί θα αναγράφεται το ιατρικό ιστορικό των παιδιών, υπογεγραμμένο από ιατρούς, καθώς και οι μετρήσεις ανάπτυξης του σώματος (εργομετρικές εξετάσεις δωρεάν από εμάς) και διατροφικές συμβουλές υγείας κατόπιν ανάλυσης σωματοδομής του κάθε παιδιού.
4. Πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους κατά τη διάρκεια της χρονιάς!
Γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το δείχνουμε…
Τηλ. επικοινωνίας για έγγραφες 6945592782 Βίκυ Καραμπάτσου»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου