Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΟ «XLIX BALKAN & OPEN BALKAN SAILING CHAMPIONSHIP»

Στη μάχη των optimist με την Εθνική ομάδα
ο ιστιοπλόος του «Αιόλου» Παναγιώτης Οικονομόπουλος

Η ΤΕΧΝΗ του …αρμενίσματος στο νερό με συνοδοιπόρο τον άνεμο, γνωστή σε όλους ως ιστιοπλοΐα, είναι ένα άθλημα που κατακτά όλο και περισσότερο τις καρδιές των νέων μας και δη στη Μεσσηνία που ο υγρός της στίβος είναι ένας από τους καλύτερους της χώρας! Συνέπεια αυτού είναι η ανάδειξη νέων ταλέντων, νέων φιλόδοξων αθλητών που μπορούν να συμβάλουν στην όλο και μεγαλύτερη εξάπλωση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας, καθιστώντας την το τρίτο κυρίαρχο άθλημα, μετά την κολύμβηση και την κωπηλασία στον λεγόμενο ναυταθλητισμό, και η οποία περιλαμβάνεται στους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ένα από τα αυτά τα νέα ταλέντα ακούει στο όνομα Παναγιώτης Οικονομόπουλος που διανύει μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδο στη ζωή του, καθώς με το εθνόσημο στο στήθος θα την πρώτη εκτός συνόρων προσπάθεια του!
Ο νεαρός ιστιοπλόος του ΝΑΣΚ «Αίολος», Παναγιώτης Οικονομόπουλος, κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα της Ελλάδας και θα λάβει μέρος στους Βαλκανικούς Αγώνες 2016 («Xlix Balkan & Open Balkan Sailing Championship») που θα γίνουν 4-7 στην Ανάβυσσο Αττικής. Την είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος τους ΝΑΣΚ Αίολος», Χάρης Βγενής μεταφέροντα την ικανοποίηση όλων των ανθρώπων του καλαματιανού ιστιοπλοϊκού Συλλόγου, που εδώ και χρόνια έχει δραστήρια και επιτυχημένη παρουσία στα μεγάλα ιστιοπλοϊκά ραντεβού και τις εγχώριες αναπτυξιακές διοργανώσεις .
«Το Σάββατο το πρωί ο αθλητής του Συλλόγου μας Οικονομόπουλος Παναγιώτης θα ενσωματωθεί στην εθνική μας αντιπροσωπεία για να συμμετάσχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που θα πραγματοποιηθεί 4 με 7 Σεπτεμβρίου στην Ανάβυσσο Αττικής.
Είμαστε χαρούμενοι που για άλλη μια φορά ο ΝΑΣ «Αίολος Καλαμάτας» δίνει το παρόν μέσω αθλητή του, με το εθνόσημο στο στήθος, σε διεθνή αγώνα. Ευχόμαστε στον αθλητή μας καλή επιτυχία και ευελπιστούμε για ό,τι καλύτερο.»
Ο καλαματιανός ιστιοπλόος θα ενσωματωθεί στην εθνική μας αντιπροσωπεία (2η ομάδα) το πρωί του Σαββάτου, προκειμένου να λάβει μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην κατηγορία Optimist.
Ο Παναγιώτης Οικονομόπουλος δήλωσε: «Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω μέρος σε έναν τόσο μεγάλο αγώνα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτό και θα προσπαθήσω για το καλύτερο.
Έχω βέβαια λίγο τρακ, θέλω να δω το μέγεθος και τον τρόπο διεξαγωγής της διοργάνωσης, όμως είμαι προετοιμασμένος και έχω προπονηθεί κατάλληλα.»
Η ελληνική αποστολή
Η αποστολή της εθνικής ομάδας για το «Xlix Balkan & Open Balkan Sailing Championship» είναι η κάτωθι:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ OPTIMIST
1η ΟΜΑΔΑ
ΑΓΟΡΙΑ: Χρήστος ΜΟΥΖΑΚΗΣ ‐ΝΟΤΚ, Οδυσσέας ΣΠΑΝΑΚΗΣ‐ΙΟΠ, Νίκος ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ‐ΝΟΕ, Σπύρος ΠΡΟΒΕΛΕΓΓΙΟΣ‐ΝΟΠΦ, Νικόλαος ΓΚΙΩΝΗΣ‐ΝΑΟ ΒΟΥΛΑΣ, Ιάκωβος ΔΕΔΕΣ‐ΝΤΕΤΟΠΟΥΛΟΣ‐ΣΕΑΝΑΤΚ, Ιάσων ΒΑΛΙΑΔΗΣ‐ΝΟΠΦ, Νικόλαος ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ‐ΣΕΑΝΑΤΚ
ΚΟΡΙΤΣΙΑ: Αριάδνη ΣΠΑΝΑΚΗ‐ΙΟΠ, Μαρία ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΥ‐ΙΟΠ, Μελίνα ΠΑΠΠΑ‐ΙΟΠ, Κατερίνα ΚΡΙΤΣΙΑΝΗ‐ΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
2η ΟΜΑΔΑ
Α. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ: Ιάσων ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ‐ ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ,  Χρύσα ΜΑΡΙΝΟΥ‐ΝΑΟ ΒΟΥΛΑΣ
Β. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΚΟΥ: Γεώργιος ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ‐ ΑΛΚΥΩΝ ΝΟ ΡΑΦΗΝΑΣ, Ανδριάνα ΧΥΛΙΟΥ‐ ΙΟΠΟΡ
Γ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΔ ΕΛΛΑΔΑΣ: Αναστάσης ΓΚΑΡΙΠΗΣ‐ΟΦΘ, Γαλανή ΚΑΛΑΪΤΖΟΓΛΙΔΟΥ-ΝΟΘ
Δ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΗΣΩΝ: Φάνης ΖΗΣΗΣ‐ΝΟ ΧΙΟΥ, Κατερίνα ΒΑΣΤΑΡΔΗ‐ΝΟ ΑΝΔΡΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: Παναγιώτης ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ – Ι.Ο. ΧΑΛΚΙΔΑΣ, Βιολέτα ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ‐ΟΕΝΑ ΒΟΛΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΔ ΕΛΛΑΔΑΣ: Παναγιώτης ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ‐ΝΑΣΚ ΑΙΟΛΟΣ, Σταματίνα ΤΣΙΑΠΑΡΑ‐ΙΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ FINN: Ι. ΜΙΤΑΚΗΣ‐ ΝΟΕ, Α. ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ‐ΝΟΕ, Π. ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ‐ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 470 : Π. ΜΑΝΤΗΣ‐ Π. ΚΑΓΙΑΛΗΣ‐ ΙΟΠ‐ΝΟΚΒ, Β. ΠΑΠΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ‐ Ι. ΟΡΦΑΝΟΣ‐ΙΟΠ, Μ. ΜΠΟΖΗ‐Ρ. ΚΛΩΝΑΡΙΔΟΥ‐ ΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΙΚ. ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ‐ Φ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ‐ΙΟΠ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ LASER STD: Ε. ΧΕΙΜΩΝΑΣ‐ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ, Α. ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ‐ΝΟΠΦ, Χ. ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΗΣ‐ΕΝΟΑ, Θ. ΤΣΑΡΑΜΥΡΣΗΣ‐ΙΟΠ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ LASER RADIAL:  Β. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ‐ΙΟΠ, Α. ΦΑΚΙΔΗ‐ΕΝΟΑ, Μ. ΒΛΑΧΟΥ‐ΝΟΠΦ, Α. ΠΡΟΒΕΛΕΓΓΙΟΥ‐ΝΟ Ν. ΠΑΛΑΤΙΩΝ ΩΡΩΠΟΥ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ LASER 4.7: Α. ΚΑΤΣΙΝΗΣ‐ΝΟΚΒ, Α. ΜΟΝΟΣ‐ΣΕΑΝΑΤΚ, Δ. ΜΠΑΡΟΥΞΗΣ‐ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., Ι. ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ‐ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, Β. ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ‐ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, Α. ΚΑΛΑΙΤΖΗ‐ΝΟ ΑΙΓΙΝΑΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ LASER RADIAL ΑΝΔΡΩΝ: Κ.ΧΟΥΣΙΑΔΑΣ‐ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ  Λ. ΖΑΜΙΤ‐ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 420: Β. ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ‐Ο. ΜΠΑΤΣΗΣ ‐ΙΟΠ, Τ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ‐Δ.ΤΑΣΣΙΟΣ‐ΝΟΤΚ, Ε. ΔΡΟΥΓΚΑ‐Ε. ΒΑΡΔΑΛΗ‐ΝΟΤΚ, Σ. ΜΠΑΚΑΤΣΙΑ‐Ν. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ‐ΝΟΤΚ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου