Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΜΕΤΑ ΤΟ 2-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΑΜΙΣΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ...

Η Θύελλα Χαρακοπιού απολαμβάνει
…τη θέα από την κορυφή του Β΄ Ομίλου!!!

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΚΟΘΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΒΑΘΜΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΦΕΤΟΣ «…ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΔΡΕΣ!»

 
ΤΟ 2-0 επί της Ακαδημίας Πάμισος Μεσσήνης έφερε, 3 αγωνιστικές μετά τη πρώτη σέντρα της χρονιάς, την Θύελλα Χαρακοπιού στην κορυφή του Β΄ Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας.
Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της ομάδας του Παντελή Τσιγαρίδη και ήλθε χάρη στα γκολ των Παναγιώτη Βασιλογιανακόπουλου (στο 25') και Βασίλη Κουτσολιά (στο 56). Μια νίκη που ανέβασε την Θύελλα Χαρακοπιού στη πρώτη θέση, όπου με 7 βαθμούς απολαμβάνει μαζί με τη Μεθώνη και τη Στενωσιά …τη θέα από ψηλά!

Ο Θανάσης Σκόθος προβλέπει
απώλειες βαθμών για όλους
καθώς φέτος «υπάρχουν δυνατές έδρες!»
Μια «ματιά στα αποδυτήρια» και στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μετά από το νικηφόρο αποτέλεσμα της Κυριακής αλλά και εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον πανιώνιο Καλαμάτας, δίνει σήμερα στη «Φ» ο έμπειρος ποδοσφαιριστής Θανάσης Σκόθος. Ερωτηθείς για την γρήγορη αναρρίχηση της ομάδα στην κορυφή και κατά πόσον αυτό ήταν αναμενόμενο, εξήγησε: «Είμαστε ευχαριστημένοι με τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας που μετρά δυο νίκες και μια ισοπαλία σε τρεις αγώνες. Όσο για τη θέση, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να κοιτάμε τις θέσεις! Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και εξίσου δύσκολο. Δεν υπάρχει εύκολο ματς!
Εμείς προσπαθούμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να παίρνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς από κάθε παιχνίδι.»
Η «γεύση» που άφησαν στον έμπειρο ποδοσφαιριστή οι τρεις πρώτοι αντίπαλοι ήταν καλή ενώ οι προβλέψεις του για το πρωτάθλημα, έτσι όπως αυτό εξελίσσεται, είναι …δυσοίωνες για όλους!
«Ο ΑΣ Φυτειάς ήταν μια ομάδα που αντιμετωπίσαμε πρώτη φορά. Έχει έμπειρους παίχτες και αυτό αποδείχτηκε από την ισοπαλία που φέραμε. Το δεύτερο παιχνίδι ήταν το τοπικό ντέρμπι με τη Λογγά. Η νίκη ήταν σημαντική τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Όσο για το τελευταίο παιχνίδι ήταν, ίσως, το λιγότερο δύσκολο!» είπε και συνέχισε: «Όσο για το πρωτάθλημα δεν έχει ξεχωρίσει ακόμα κάποια ομάδα. Υπάρχουν 3-4 ομάδες που φαίνεται ότι θα είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω από τις άλλες, άλλα πιστεύω ότι θα χαθούν αρκετοί βαθμοί γιατί υπάρχουν δυνατές έδρες.»
Ο Παντελής Τσιγαρίδης προετοιμάζει για τον επόμενο αντίπαλο, τον Πανιώνιο Καλαμάτας που θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο. Για το ματς απώλειες και απουσίες δεν υπάρχουν, ο αντίπαλος όμως είναι δύσκολος: «Επόμενος αντίπαλος μας είναι ο Πανιώνιος, μια πολύ καλή ομάδα την οποία είχαμε αντιμετωπίσει και σε φιλικό αγώνα κατά την προετοιμασία μας. Απουσίες δεν υπάρχουν κι ευτυχώς ούτε τραυματισμοί.»
Ανασταλτικός παράγοντας οι εργασίες που γίνονται στην φυσική έδρα του συλλόγου και η προετοιμασία του στον Κορδία: «Οι προπονήσεις μας συνεχίζονται στο γήπεδο του Κορδία, όπου γυμναζόμαστε λόγω των εργασιών που γίνονται στο γήπεδό μας και οι οποίες δεν γνωρίζουμε πότε θα τελειώσουν. Πιθανόν να διαρκέσουν όλο το μήνα.
Θα παίζουμε αγώνες σε άλλο γήπεδο ενώ οι προπονήσεις μας θα γίνονται στη Καλαμάτα. Ακόμα ένας ανασταλτικός παράγοντας για εμάς, γιατί δε θα έχουμε τη δύναμη της έδρας μας.»
Παρόλα αυτά ο κόσμος ακολουθεί την ομάδα και οι φίλαθλοι στηρίζουν την προσπάθειά της. Ένα ευτυχές γεγονός για κάθε σύλλογο καθώς ο κόσμος αποτελεί κινητήριο δύναμη και ωθεί πολλές φορές στην επίτευξη υψηλών στόχων και του κάτι παραπάνω. Αυτόν τον κόσμο χαίρεται να βλέπει στο γήπεδο ο Θανάσης Σκόθος και οι συμπαίκτες του καθώς αποτελεί γι’ αυτούς τη δική τους έχτρα δύναμη: «Ναι, οι φίλαθλοι μας ακολουθούν αρκετά! Είναι και αρκετοί από το Χαρακοπιό που μένουν Καλαμάτα και σε κάθε αγώνα εδώ έχουμε την πολύ σημαντική στήριξη τους».

Σ.Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου