Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ο ιατρός ακτινολόγος Δημήτρης Αντωνακάκης
«χαρτογράφησε» τους αθλητές /τριες του Συλλόγου!

ΜΙΑ σπουδαία και ζωτικής σημασίας συνεργασία ξεκίνησε μεταξύ του Συλλόγου Άργη Καλαμάτας και του γνωστού ιατρού ακτινολόγου Δημήτρη Αντωνακάκη, που στοχεύει στην διασφάλιση της υγείας και της φυσιολογίας μέσω της πρόληψης για ένα ποιοτικότερο, προσδόκιμο επιβίωσης.
O Δημήτρης Αντωνακάκης 
Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΡΓΗΣ επισημοποιεί την συνεργασία της με τον ακτινοδιαγνώστη και ειδικό στην υποστήριξη αθλητών/τριών, κ. Αντωνακάκη Δημήτριο. Μετά από 15ετή ενεργό κολυμβητική παρουσία του σε υψηλό επίπεδο, ο κ.Αντωνακάκης ασχολείται με την παρακολούθηση της υγείας αθλητών της κολύμβησης-και όχι μόνο- σε Σωματεία ολόκληρης της Ελλάδας.
Ας επισημάνουμε εδώ, ότι από τους 11 Έλληνες κολυμβητές/τριες της αποστολής στο Ρίο, οι 9 ήταν υπό την παρακολούθηση του. Σήμερα λοιπόν, Κυριακή 23/10/2016, και κατόπιν συνεννόησης που έγινε μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων, με το προπονητικό μας επιτελείο, ήρθε στην πόλη μας, "χαρτογράφησε" τους αθλητές/τριες της Αγωνιστικής μας ομάδας και ενημέρωσε λεπτομερώς γονείς και αθλητές μας.
Ο προγραμματισμός που έγινε μεταξύ του κ. Αντωνακάκη και του προπονητή της Αγωνιστικής μας ομάδας, προβλέπει-πέραν της αξιολόγησης των ευρημάτων της Χαρτογράφησης-δύο ακόμη επισκέψεις μέχρι το τέλος της περιόδου, η οποία ολοκληρώνεται στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Η ΠΑΕ ΑΡΓΗΣ νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους γονείς των αθλητών-τριών μας για την στήριξη τους στο όλο εγχείρημα, καθώς και για την εμπιστοσύνη τους.»

ΤΟ WHO IS WHO ΤΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ

Ο Δημήτρης Αντωνακάκης είναι Ειδικός Ακτινοδιαγνώστης, μέλος της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας και της EFSUMB (European Federation of Societies for Ultrasound in Medicine and Biology).
O Δημήτρης Αντωνακάκης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2005) και πατέρας τεσσάρων παιδιών.
Εργάστηκε για 4 χρόνια (2005 – 2009) στα κεντρικά εργαστήρια της Βιοιατρικής (Hilton, Άλιμος και Αμπελόκηποι) διεκπεραιώνοντας τις πιο σύγχρονες απεικονιστικές εξετάσεις σε μαγνητικούς τομογράφους 3 Tesla και αξονικούς τομογράφους 64 τομών.
Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της ακτινοδιαγνωστικής στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών και το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (2009 – 2014). Συμμετείχε ενεργά σε όλο το φάσμα των εργασιών της κλινικής και είχε άριστη συνεργασία με τους κλινικούς ιατρούς και το υπόλοιπο προσωπικό του νοσοκομείου προς όφελος των ασθενών.
Υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας κολύμβησης από το 1991 έως το 2001 με πολλές διεθνείς διακρίσεις. Η αγάπη του για τον αθλητισμό εξελίχθηκε, και από το 2005 έως σήμερα, προσφέρει τις ιατρικές υπηρεσίες του σε 32 ομάδες κολύμβησης σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Βασικό του μέλημα είναι η διασφάλιση της υγείας και της φυσιολογίας μέσω της πρόληψης και της τήρησης των ενεργειακών κανόνων που θα έπρεπε όλοι να τηρούμε, αθλητές και μη, για να πετύχουμε ένα ποιοτικότερο, προσδόκιμο επιβίωσης.
Μέσα από τον απεικονιστικό έλεγχο με τον υπέρηχο διασφαλίζεται η φυσιολογία των οργάνων, των αδένων, των αγγείων και της καρδιάς προς όφελος της υγείας χωρίς να επιβαρύνεται ο οργανισμός με ακτινοβολία.

Με τη χαρτογράφηση σωματικής σύνθεσης ολοκληρώνεται η ακριβής ανάλυση των επιμέρους συστατικών του σώματος, προς όφελος της πλήρους ενημέρωσης του ενδιαφερόμενου για το ενεργειακό του προφίλ και την καλύτερη διαχείρισή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου