Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Σήμερα η πρώτη αγωνιστική Ημερίδα Στίβου του Μεσσηνιακού Γ.Σ.

ΣΤΙΣ 15:30 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΣΗΜΕΡΑ στις 3.30 το μεσημέρι θα ξεκινήσει στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας η πρώτη αγωνιστική Ημερίδα Στίβου της χρονιάς, του Μεσσηνιακού Γ.Σ. Η ημερίδα που απευθύνεται στους μαθητές της ακαδημίας του Συλλόγου και σε όσους μαθητές θέλουν να λάβουν μέρος στους αγώνες από τα Δημοτικά Σχολεία και τα γυμνάσια της Καλαμάτας και της Μεσσήνης. Η ημερίδα θα δώσει την ευκαιρία σε μαθητές / αθλητές των τάξεων Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Α’ Γυμνασίου να συμμετέχουν σε συναγωνιστικές δραστηριότητες, σε μια εκπληκτική διοργάνωση που δίνει έμφαση στα οφέλη της άθλησης και στην συμμετοχή.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Ώρα 15.30: Δρόμος 30μ μαθητών Νηπιαγωγείων
Ώρα 15.30: Άλμα σε μήκος Γ και Δ τάξης-Μπαλάκι Γ.Δ.Ε. και ΣΤ τάξης
Ώρα 15.40: Δρόμος 40 μ για μαθητές Α΄Β’ τάξης
Ώρα 16.00: Δρόμος 40μ με εμπόδια για μαθητές Α, και Β τάξης
Ώρα 16.20: Δρόμος 50μ για μαθητές Γ και Δ τάξης
Ώρα 16.30: Σφύρα για μαθητές Ε και ΣΤ τάξης
Ώρα 16.30: Δρόμος 60μ για μαθητές για Ε και ΣΤ τάξης
Ώρα 16.30: Μήκος για μαθητές Ε και ΣΤ τάξης  
Ώρα 16.50: Δρόμος 600μ για μαθητές Ε και ΣΤ τάξης
Ώρα 17.00: Δρόμος 80μ για μαθητές Α και Β τάξης Γυμνασίων

● Θυμίζουμε ότι μετά το κυρίως αγωνιστικό πρόγραμμα αθλητές των Δημοτικών θα συμμετέχουν στο εγκεκριμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου πρόγραμμα Kids Athletics. Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι οι αθλητές θα λάβουν μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.
● Όσοι συμμετέχουν στους αγώνες θα πρέπει να έχουν προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι αθλητές που δεν ανήκουν στη δύναμη του Μεσσηνιακού, θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση στη γραμματεία των αγώνων λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης. Οι μαθητές των Δημοτικών σχολείων που έχουν καταθέσει στο σχολείο τους Ιατρική βεβαίωση μπορούν να λάβουν μέρος στους αγώνες με ευθύνη των γονέων τους.
● Η παρουσία όλων των γονέων και των συγγενικών προσώπων των αθλητών κρίνεται σημαντική και αναγκαία. Οι γονείς θα οδηγήσουν τα παιδιά στην κλειστή αίθουσα  κάτω από τη βόρεια κερκίδα απ’ όπου θα οδηγηθούν από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής στον αγωνιστικό χώρο για να αρχίσουν οι αγώνες. Οι γονείς θα παραμένουν  στη νότια κερκίδα για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
● Επίσης, απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο για όλους όσους δεν έχουν ενεργή συμμετοχή ή οργανωτικό ρόλο στην εκδήλωση.
● Στην περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέψουν τη διεξαγωγή των αγώνων, η ημερίδα θα μετατεθεί για την επόμενη ημέρα, Κυριακή 6 Νοεμβρίου και ώρα  10:30.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου