Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Στάση Καλαμάτα κάνει το Coca-Cola Cup το Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου

ME TH ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!

ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 για νέους 13 έως 19 ετών, Coca-Cola Cup, έρχεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά, να ξεσηκώσει τους νέους όλης της Ελλάδας!
Ένα τουρνουά-θεσμός, που σημειώνει τεράστια επιτυχία και κάθε χρόνο σπάει ρεκόρ συμμετοχών και από το Σαββατοκύριακο 15-16 Οκτωβρίου, στο εναρκτήριο τουρνουά στου Ρέντη, μέχρι το διήμερο των μεγάλων τελικών (13-14 Μαΐου), όλη η Ελλάδα θα παίζει μπάλα και αυτή τη χρονιά στους ρυθμούς του Coca-Cola Cup!
Το Coca-Cola Cup είναι το μοναδικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 που απευθύνεται σε νέους και νέες ηλικίας 13-19 ετών. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και με μοναδική προϋπόθεση οι συμμετέχοντες να μην έχουν επαγγελματική σχέση με το ποδόσφαιρο!
Στο Coca-Cola Cup παίζουν όλοι, εκτός από τους επαγγελματίες όλων των εθνικών κατηγοριών. Παίζουν οι νέοι οι οποίοι θέλουν να σηκωθούν από τον καναπέ τους, να ασκηθούν και να βιώσουν με την παρέα τους, την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία. Όπως κάθε χρόνο το Coca-Cola Cup θα βρεθεί σε όλη την ελληνική επικράτεια και σε 11 πόλεις με 13 τουρνουά. Άργος, Καλαμάτα, Πάτρα, Αγρίνιο, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Λάρισα, Τρίκαλα, Βόλος και Αττική (Ρέντης, Μαρούσι, Αχαρναί) θα φιλοξενήσουν την φετινή διοργάνωση. Σε κάθε τουρνουά οι καλύτεροι κάθε ηλικιακής κατηγορίας επιβραβεύονται από την adidas, προμηθευτή αθλητικού υλικού του Coca-Cola Cup, με ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια.
Από το τουρνουά κάθε πόλης, οι νικητές προκρίνονται στους πέντε τελικούς περιφερειών (Αττική, Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα, Βόρεια Ελλάδα, Κεντρική Ελλάδα) οι νικητές των οποίων, παίρνουν το εισιτήριο για την τελική φάση του τουρνουά, στην Αττική τον Μάιο. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μεγάλες εκπλήξεις και πλούσια δώρα περιμένουν τους νικητές κάθε κατηγορίας.

Στην Καλαμάτα στις
12 και 13 Νοεμβρίου

Η «επέλαση» του Coca-Cola Cup στην Πελοπόννησο συνεχίζεται και μετά το τουρνουά του Άργους που έφτασε στο τέλος του, επόμενος σταθμός του είναι η Καλαμάτα το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Νοεμβρίου.
Το Coca-Cola Cup 2016-17, μετακομίζει για δυο μέρες στις εγκαταστάσεις Fair Play (Νέα είσοδος Καλαμάτας, τηλ.: 6974095656), με τους νέους της πόλης να έχουν ήδη δώσει ραντεβού για μια ποδοσφαιρική πανδαισία, με μεγάλη συμμετοχή και συναρπαστικές μονομαχίες.
Θυμίζουμε τις τρεις ηλικιακές κατηγορίες που για την φετινή χρονιά είναι οι εξής::
● 13-14 ( Γεννηθέντες 2003,2004)
●15-16 ( Γεννηθέντες 2001,2002)
●17-19 (Γεννηθέντες 1998, 1999, 2000)
* Μπες και εσύ στην δράση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 για νέους 13 έως 19 ετών, φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή στο www.grassroots.gr/registration και ζήσε μαζί μας την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία
** Αναλυτικοί όροι συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup, απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα καθώς και το αναλυτικό και πλήρες πρόγραμμα του τουρνουά μπορείτε να μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου