Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Η 6η σερί νίκη περνά από το Άργος για τον Μεσσηνιακό!

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΩΝ Ο ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ

ΤΣΑΚΩΝΑΣ: «ΕΧΕΙ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ, 

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ»



Πάνοπλος - παρά έναν - θα παραταχθεί ο Μεσσηνιακός αύριο απέναντι στον Παναργειακό στο Άργος, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Ο Δημήτρης Τσάκωνας δεν θα έχει στην διάθεση του τον Σωτήρη Κουκούτση, ο οποίος χειρουργήθηκε στον μηνίσκο και θα απουσιάσει για αρκετό καιρό ακόμα από τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας του. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές υπολογίζονται κανονικά και σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται στο «Στ. Παπαδόπουλος».
Τις τελευταίες 5 αγωνιστικές ο Μεσσηνιακός πετυχαίνει μόνο νίκες, με αποτέλεσμα να έχει ανέβει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα σε ισοβαθμία με την Αχαϊκή.
Ο Παναργειακός βρίσκεται έναν βαθμό κάτω από τον Μεσσηνιακό, όμως πρόκειται για μια επικίνδυνη ομάδα με ιδιαίτερα δυνατή έδρα.
Την περασμένη αγωνιστική οι «πράσινοι» ατύχησαν βαθμολογικά, καθώς η ήττα της «Καλαμάτας» από την Δόξα Μανωλάδας δεν τους ωφέλησε, όπως σημείωσε ο Δημήτρης Τσάκωνας στην «Φ».
Ο λόγος είναι πως οι «πράσινοι» απέχουν 6 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και εάν η «Καλαμάτα» νικούσε θα απομακρύνονταν 9 βαθμούς, κάτι που αποτελεί στόχος της ομάδας. Ο κ. Τσάκωνας πρόσθεσε τα εξής: «Θα ήμασταν πιο εύκολα εντός στόχων αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό. Η νίκη της Μανωλάδας δεν μας ωφέλησε. Θέλουμε την γρήγορη παραμονή για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και τα νεαρότερα παιδιά».

«Δεν παίζουμε με
σκοπιμότητες»
«Αγωνιζόμαστε σε όλα τα ματς για το καλύτερο» δήλωσε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Μεσσηνιακού για το αυριανό παιχνίδι, προσθέτοντας πως η ομάδα του δεν παίζει με σκοπό το «Χ» αλλά την νίκη: «Θα πάμε να παίξουμε για την νίκη, οι τρεις βαθμοί είναι πάντα ο στόχος σε αυτήν τη κατηγορία. Αν δεν τους παίρνουμε, δεν θα φτάσουμε ως το τέλος. Δεν παίζουμε με σκοπιμότητες σε κανένα παιχνίδι».
Όσον αφορά στον Παναργειακό, ο κ. Τσάκωνας είχε μόνο καλά λόγια να πει: «Είναι μια ιστορική ομάδα. Όλο το Άργος είναι αυτή η ομάδα και πρόκειται σαφώς για μια βαριά φανέλα. Για να πάρουμε αποτέλεσμα, θα πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο και να βρεθούμε στον καλύτερο μας εαυτό».


Α.Ν.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου