Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Να ξεκινήσει νέο νικηφόρο σερί με Μεσολόγγι η «Καλαμάτα»!

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ


ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ, 

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ Ο ΚΑΝΤΟΥΤΣΗΣ


Μικρή αναβολή έως την Τρίτη θα πάρει η μεταγραφή του Νίκο Λιόλιου στην «Μαύρη Θύελλα», λόγω ενός προβλήματος της τελευταίας στιγμής που προέκυψε με τα χαρτιά που κατατέθηκαν στην ΕΠΟ.
Συγκεκριμένα, το πρόβλημα διακρίνεται στον φάκελο που δόθηκε στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, στον οποίο δεν υπήρχαν τα έγγραφα λύσης της συνεργασίας με τον Πανιώνιο. Με άλλα λόγια, η ΕΠΟ έχει την ευθύνη για την καθυστέρηση αυτή και όχι η «Καλαμάτα». Την Τρίτη η Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της ΕΠΟ θα συνεδριάσει εκ νέου για να επικυρώσει την συμφωνία, έτσι ώστε να μπορέσει ο ποδοσφαιριστής να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.
Από κει και πέρα, η «Μαύρη Θύελλα» προετοιμάζεται πυρετωδώς για την αυριανή αναμέτρηση με την Α.Ε. Μεσολογγίου. Η χθεσινή προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο του Διαβολιτσίου, με τον Μίλτο ΓΚόφα να δίνει έμφαση στα στημένα. Σήμερα η προετοιμασία ολοκληρώνεται στο Δημ. Στάδιο Παραλίας και μετά το τέλος της προπόνησης αναμένεται να ανακοινωθεί η αποστολή για το αυριανό ματς.
Ο κόουτς των «μαυροθυελλιτών» μπορεί να υπολογίζει στον Τάσο Καντούτση, ο οποίος επέστρεψε από την Αγγλία, αλλά και στον Νίκο Τριανταφυλλάκη που επιστρέφει μετά από μεγάλη αποχή λόγω τραυματισμού. Απόντες θα είναι οι Μπορίς Οντβόνγκ και Σιμόνε Τσιρίλο που δεν έχουν επιστρέψει από την Ιταλία.

Σε κυκλοφορία
τα εισιτήρια
Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για το ματς με το Μεσολόγγι. Για τις γυναίκες και τους άνεργους η τιμή κυμαίνεται στα 5 ευρώ και στα 10 για όλους τους υπόλοιπους. Για αγορά εισιτηρίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να απευθυνθούν στους παράγοντες της «Μαύρης Θύελλας», είτε να προμηθευθούν από τα εκδοτήρια του Δημ. Σταδίου Καλαμάτας από τις 12.30 το μεσημέρι.


«Θα παίξουμε για
την ιστορία της ομάδας»
 «Η ομάδα είναι πανέτοιμη για το ματς της Κυριακής. Έχουμε αφήσει πίσω μας το παιχνίδι με τη Μανωλάδα, το οποίο μας έδειξε κάποια λάθη που κάναμε» δήλωσε ο επιθετικός της «Καλαμάτας», Κώστας Ηλιόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
Κατ’ όπιν, συμπλήρωσε τα εξής: «Στη διάρκεια της εβδομάδα δουλέψαμε ώστε να τα διορθώσουμε. Τώρα πάμε να πάρουμε τη νίκη στον αγώνα με το Μεσολόγγι και να κάνουμε ένα νέο σερί θετικών αποτελεσμάτων. Θα παίξουμε για την ιστορία της ομάδας για τον κόσμο μας και πάνω απ' όλα για τον πρόεδρο. Και σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, όπως έχει κάνει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα ώστε να βοηθήσει να πετύχουμε το στόχο μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου