Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Εντός του ρόστερ ο Πατρίκ Ανδρέου στον Πάμισο

Έδωσε τα χέρια με τον
Δημήτρη Μανωλόπουλο



Τη φανέλα του Πάμισου θα φορέσει ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Μανωλόπουλος. Εδώ και λίγες ημέρες οι διοικούντες του Πάμισου βρίσκονταν σε επαφή με τον νεαρό ποδοσφαιριστή και συζητούσαν τις λεπτομέρειες για την μεταγραφή του στην ιστορική ομάδα της Μεσσήνης.

Η επίσημη ανακοίνωση: «Παίκτης του Παμίσου Μεσσήνης είναι και τυπικά πλέον ο Δημήτρης Μανωλόπουλος. Ο 20χρονος χαφ συμφώνησε σε όλα και "έδωσε τα χέρια" πριν λίγη ώρα με τον πρόεδρο της ομάδας μας, Γιώργο Πετρουλάκη και πλέον τίθεται στη διάθεση του Σπύρου Τσίκινη και του Νίκου Γεωργακλή για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α' Μεσσηνίας.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως ακραίος χαφ, και έχει πολλές παραστάσεις από το εν λόγω πρωτάθλημα, την κατάκτηση του οποίου πανηγύρισε την περυσινή σεζόν με τον Μεσσηνιακό (22 συμμετοχές - 1 γκολ). Την σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε στον Αίαντα Καλαμάτας, στην Α' Μεσσηνίας, όπου είχε 22 συμμετοχές. Επίσης αγωνίστηκε στους ερασιτέχνες του Παναιτωλικού την σεζόν 2011-12.»
Η απόκτηση του νεαρού και ιδιαίτερα ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, αναμένεται να προσφέρει σημαντικά στην ομάδα. αξίζει να σημειωθεί πως παλαιότερα αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό ομάδα της Superleague και στην ομάδα U-21!

Εντός ρόστερ
ο Πατρίκ Ανδρέου
Δεν υπάρχει θέμα με τον Πάτρικ Ανδρέου, με τον ποδοσφαιριστή να παραμένει εντός ρόστερ του Παμίσου.
Αυτό, άλλωστε, επιβεβαίωσε και η συμμετοχή του ως βασικός στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Ανδρούσα, επί της οποίας η ομάδα του κέρδισε με 3-0 σε ρυθμούς ρελαντί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου