Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Τη μοναξιά του ρετιρέ απολαμβάνουν οι Κορωναίοι!

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΟ Β΄ ΜΕΡΟΣ Η ΚΟΡΩΝΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 1-2 ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ, ΤΡΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΕΦΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ

Ντέρμπι για γερά νευρά με πολλές αψιμαχίες, ορισμένες διακοπές, «φαγωμάρα» και παράπονα για τη διαιτησία του κ. Ζαρακοβίτη και την Κορώνη δικαίως νικήτρια!
Όλα αυτά έγιναν χθες το μεσημέρι στο «Γ. Λουκαρέας», όπου ο Ακρίτας Κορώνης κέρδισε χάρη στα γκολ των Μουτζούρη και Μαθιόπουλου, ενώ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δυο παίκτες λιγότερους λόγω της αποβολής των Παναγιωτόπουλου και Κυριόπουλου, που αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα!
Το ματς είχε από την αρχή μέτριο ρυθμό και μετετράπη σε κακό με τον Πανιώνιο να παρουσιάζεται κάπως καλύτερος στο α΄ μέρος μένοντας όμως μακριά από τον καλό του εαυτό. Η ανάπαυλα  του ημιχρόνου φαίνεται πως ωφέλησε την Κορώνη που μπήκε καλύτερο στην επανάληψη διεκδικώντας και κερδίζοντας το παιχνίδι με 2-1.

Η εξέλιξη του αγώνα
Στο 25΄ ο Κωστής ανέτρεψε το Μάραντο μέσα στην μικρή περιοχή και ο ρέφερι έδειξε το σημείο του πέναλτι. Εκεί βρέθηκε ο αρχηγός των «κυανέρυθρων» Μακρής εκτελώντας εύστοχα για την ομάδα του (1-0)
Στο 35΄ τρεις απανωτές επιθέσεις της Κορώνης με Παυλάκο, Μουτζούρη, Μαθιόπουλο μπλόκαρε σταθερά ο Νικολόπουλος
Περίπου 7 λεπτά πριν τη λήξη του α΄ ημιχρόνου ο Χρ. Μαθιόπουλος έσπρωξε τον Παυλάκο, με τον παίκτη της Κορώνης να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες με την έντονη αντίδραση και της κερκίδες που χθες φιλοξένησε περίπου 70-90 φιλάθλων και των δυο ομάδων. Στην εκπνοή του ημιχρόνου οι Κορωναίοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι που δεν τους έδωσε ο διαιτητής!

Οι δυο ομάδες όδευσαν φανερά εκνευρισμένες στα αποδυτήρια επιστρέφοντας με αρκετά νεύρα και πάλι στο τερέν για βάλουν την μπάλα κάτω και να παίξουν!
Στο 50ο λεπτό το πλάγιο σουτ του Μουτζούρη έπιασε στον αέρα ο πορτιέρο του Πανιωνίου με τη μπάλα να χτυπά αρχικά το οριζόντιο και εν συνεχεία το κάθετο δοκάρι και να καταλήγει σε κόρνερ
63΄ στην κόντρα ο Μουτζούρης με τον Π. Κώστα, ο παίκτης της Κορώνης εκμεταλλεύτηκε την λάθος έξοδο του πορτιέρο του Πανιωνίου αλλά και την …υπερβολική ταχύτητα (προσπέρασε τη μπάλα) του αντίπαλου του ισοφαρίζοντας σε 1-1

72΄ το 2-1 έκανε με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ ο Μαθιόπουλος
74΄ κόρνερ ακριβείας από τον Τάκη Καλόμαλλο, πέρασε παράλληλα το τέρμα όπου κανένας από τους συμπαίκτες του δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα
82΄ κόρνερ του Τάκη Καλόμαλλου απέκρουσε ο πορτιέρο, στην επαναφορά της μπάλας και από το σημείο του πέναλτι ο Χοξχόλι με ευθύβολο σουτ στόχευσε πλάτη αμυντικού με τον κίνδυνο για την εστία του Πανιωνίου να αποσοβείται
85΄ ο Μουτζούρης έκλεψε τη μπάλα και βρέθηκε στην κόντρα με τον Ηλιόπουλο, και από αριστερά σούταρε στη κίνηση αλλά πάνω στον τερματοφύλακα
88΄ από το κέντρο ο Καπινιάρης έστειλε στον Μουτζούρη που βρέθηκε σε θέση για γκολ , αλλά σούταρε λίγο άουτ
90΄+ Το ματς φτάνοντας στο τέλος του σημαδεύτηκε από νέες αψιμαχίες με την είσοδο παικτών και παραγόντων και των δυο ομάδων - στο τερέν διαμαρτυρόμενοι στον διαιτητή, ο οποίος απέβαλε τον Χουλιάρα του Πανιωνίου και τον Κυριόπουλο της Κορώνης.
● Διαιτησία: Ζαρακοβίτης Ε., Παλλαδινός Σ., Παναγιωτόπουλος Ε.
Γιατρός: Γιώργος Πανομήτρος
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Νικολόπουλος, Στυλιανόπουλος, Κώστας, Παυλάκος, Δ. Μακρής (72΄ Π. Καλόμαλλος), Ανδριανόπουλος, Γιαννακόπουλος, Ηλιόπουλος, Λουμάκης (61΄ Χουλιάρας), Ν. Βοσνάκης, Μ. Κώστας (46΄ Κλ. Βοσνάκης).
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Π. Μαθιόπουλος, Κυριόπουλος, Μπλάνας, Παναγιωτόπουλος, Τομαροπανάγος, Κουτσολίας, Χρ. Μαθιόπουλος, .Ι Κουτσουμπός (80΄ Χοξχόλι), Μουτζούρης (90΄Τσιριγώτης), Μάραντος (83΄ Δ. Κουτσουμπός), Καπινιάρης.

Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου