Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΜΟ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΧΑΪΑΣ

Χωρίς 4 βασικούς ο Μεσσηνιακός! 



Με αρκετές απουσίες θα αγωνιστεί αύριο απέναντι στον Ατρόμητο Αχαΐας ο Μεσσηνιακός, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει πολύ αγχωτικά του Ατρομήτου στον 1ο γύρο με 3-2 στο «Στ. Παπαδόπουλος», όμως έκτοτε αρκετά έχουν αλλάξει.
Η ομάδα του Δημήτρη Τσάκωνα φιγουράρει πλέον 2 βαθμούς κάτω από την ζώνη και μόνο με νίκη θα ανανεώσει τις ελπίδες της για παραμονή.
Σε διαφορετική περίπτωση ο Ατρόμητος προσπερνά τους «πράσινους» και τα πράγματα δυσκολεύουν αφάνταστα…

Ο Μεσσηνιακός θα ταξιδέψει στη Πάτρα με αρκετές απουσίες, καθώς μετρά 4 τιμωρημένους! Βαγγέλης Κουρεντζής, Αλέξης Ταχματζίδης, Μαουρίσιο Βιτάλι και Γιώργος Κυριακόπουλος έχουν τεθεί «νοκ άουτ», με αποτέλεσμα ο τεχνικός της ομάδας να χρειαστεί να προβεί σε αρκετές αλλαγές. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Κώστας Ζησιμάτος, ενώ στην άμυνα δύσκολα θα αλλάξει η 4άδα των Θωμά Μπιμπίρη, Άγγελου Μπαστακού, Δήμου Νινιού και Σπύρου Δασκαλάκη. Στο κέντρο θα και μπροστά θα βρεθούν οι Κώστας Αργυρόπουλος, Βασίλης Μπεγέτης, Σταύρος Τσουλάκος και Γιάννης Χελάς, ενώ θέση βασικού διεκδικούν οι Στέλιος Σπανός, Βαγγέλης Τσουκάλης. Δεν αποκλείεται στην επίθεση να δούμε τον νεαρό Κυριάκο Πουλάκο, απόντος του Βιτάλι. Όλα τα παραπάνω αποτελούν απλώς εικασίες, με τον Δημήτρη Τσάκωνα να έχει σίγουρα δύσκολο έργο στην κατάρτιση της 11άδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου