Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΑΗΤΤΗΤΟΣ Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Μόνο επιστροφές μετρά ο Μίλτος Γκόφας!



Σχεδόν πλήρης θα παραταχθεί η «Μαύρη Θύελλα» απέναντι στον Παναργειακό αύριο στο Δημ. Στάδιο της Παραλίας.
Με μοναδική απουσία τον Ανδρέα Γεωργακόπουλο, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα, ο Μίλτος Γκόφας έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο να διαλέξει ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι!
Γιάννης Καλογερόπουλος και Αντώνης Κωνσταντόπουλος εξέτισαν την ποινή λόγω καρτών, η τιμωρία του Θοδωρή Πούτσι από την διοίκηση έληξε, ο Αλέκος Καραχάλιος έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς και ο Μπόρις Οντβόνγκ είναι για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό 100% έτοιμος να προσφέρει.

Αήττητος από τις 5/1
ο Παναργειακός!
Στο ματς του πρώτου γύρου, η «Καλαμάτα» είχε περάσει θριαμβευτικά από το Άργος, επικρατώντας με 4-1 με τέρματα των Πούτσι (2), Αθανασόπουλου και Τσιμικλή. Από εκείνο το ματς η μεγάλη απουσία δεν είναι άλλη από τον Παναγιώτη Τσιμικλή, ο οποίος έχει λίγο καιρό ακόμα να εκτίσει. «Μαύρη Θύελλα» και Παναργειακός είναι ισόβαθμοι στους 52 βαθμούς, 4 λιγότερους από την πρωτοπόρο Ερμιονίδα.
Τα πράγματα στον 2ο γύρο έχουν αλλάξει άρδην, καθώς ο Παναργειακός είναι τελείως διαφορετική ομάδα όπως μαρτυρούν οι 7 νίκες και δυο ισοπαλίες που έχει μέχρι στιγμής!

Η ομάδα του Άργους είναι αήττητη σε 12 συνεχόμενους αγώνες αφού το σερί της επεκτείνεται μέχρι και την 13η αγωνιστική και τις 11 Ιανουαρίου! Στις 5 Ιανουαρίου είχε ηττηθεί με 2-0 από τον Καραϊσκάκη, όμως στην συνέχεια νίκησε τον Μεσσηνιακό με 1-0 και ξεκίνησε το αήττητο σερί, μετρώντας μέχρι σήμερα συνολικά 9 νίκες και 3 ισοπαλίες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου