Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Στις 26 Απριλίου ο 14ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας

ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


Τον 14ο αγώνα δρόμου Καλαμάτας διοργανώνει στις 6:30 το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας (ΣΔΥΜ), με τη συμπαράσταση του Δήμου Καλαμάτας και της
Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Τα έσοδα του φετινού αγώνα Δρόμου πρόκειται να διατεθούν στο ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.  (Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης) Καλαμάτας (πρώην Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.ΑμεΑ).
Ο 14ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας 10.000 μ. απευθύνεται σε ενήλικες δρομείς. Επίσης θα γίνουν οι παράλληλοι αγώνες α) Δυναμικού Βαδίσματος 10.000 μ. για περιπατητές και β) Δρόμος 2.000 μ. για ανήλικους δρομείς και γονείς.
Η νέα διαδρομή, γρήγορη και επίπεδη ξεκινά από την κεντρική πλατεία, περνώντας δίπλα από το πάρκο με κατεύθυνση την παραλία και αναστροφή στο 5ο χλμ. στο ξενοδοχείο «Φιλοξένια» και με τερματισμό ξανά στην κεντρική πλατεία.
Θα βραβευτούν οι 3 πρώτες νικήτριες και οι 3 πρώτοι νικητές της γενικής κατάταξης του αγώνα των 10.000μ. Σε όλους όσους τερματίσουν θα δοθεί  αναμνηστικό μετάλλιο και τοπικά προϊόντα. Θα υπάρχουν κατηγορίες ανά 10ετία, κληρώσεις δώρων για παιδιά αλλά & για μεγάλους.
Όλοι όσοι λάβουν μέρος στους αγώνες θα πρέπει να έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα τρέξουν με δίκη τους ευθύνη και οι ανήλικες με ευθύνη του γονέα τους.
● Αγώνας δρόμου 10.000 μ. / Δυναμικό βάδισμα 10.000 μ. (στην ίδια διαδρομή με τον αγώνα δρόμου και ώρα έναρξης 17:45).
Η έναρξη των εγγραφών έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές του μηνός και συνεχίζονται με επιτυχία με καταληκτική ημερομηνία την Πέμπτη 24 Απριλίου. Περιορισμένες εγγραφές θα γίνουν την ημέρα του αγώνα.
Όσοι έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους θα παραλαμβάνουν τον αριθμό τους και το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης του αγώνα, καταβάλλοντας το αντίτιμο των 5€, από τη γραμματεία του αγώνα μέχρι τις 18:00.

Αγώνας 2.000 μ. για παιδιά: Η συμμετοχή για τον αγώνα των 2.000 μ. είναι ελεύθερη χωρίς επιβάρυνση.

Διανυκτέρευση
Όσοι επιθυμούν διανυκτέρευση να επικοινωνήσουν για κρατήσεις δωματίων με το ξενοδοχείο «Hotel Φλοίσβος» στην παραλία Καλαμάτας (κρατήσεις κος Σούμπλης 6945939950 www.hotel-flisvos.gr).

Τιμή δωματίου με πρωινό (μπουφέ): μονόκλινο 35€, δίκλινο 45€, τρίκλινο 65€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου