Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Για το πρώτο «ροζ φύλλο» κόντρα στην ΕΑ Πατρών ο Μεσσηνιακός Γ.Σ.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΕΝΑ ακόμη βήμα προς τα εθνικά σαλόνια της πετοσφαίρισης θα επιδιώξει να κάνει σήμερα ο Μεσσηνιακός Γ.Σ., εφόσον όμως κερδίσει την αντίπαλο ΕΑ Πατρών, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στα play off ανόδου στην Α2!

Στις 6 το απόγευμα στο Κλειστό της Παραλίας, ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. υποδέχεται την ΕΑ Πατρών στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα με την ελπίδα να εξασφαλίσει με εντός έδρας νίκη το αβαντάζ στην υπόθεση ανόδου, αφού χρειάζεται συνολικά δυο νίκες για να την κερδίσει.
Σε αντίθετη περίπτωση, στο αρνητικό δηλαδή σενάριο μιας ήττας, ο Μεσσηνιακός θα πρέπει να μεταβεί στην Πάτρα και να πάρει πάση θυσία τη νίκη, όπως και στο τρίτο και τελευταίο ουσιαστικά παιχνίδι του τουρνουά ανόδου, το οποίο θα αναδείξει την ομάδα που τη νέα σεζόν θα βρεθεί στην εκκίνηση της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών της Ε.Ο.ΠΕ.
Μεγάλο ατού, όπως, παραδέχθηκε την περασμένη Κυριακή στη «Φ» η προπονήτρια των «πρασίνων», Γωγώ Σουρή θα αποτελέσει η έδρα με την ελπίδα πως σήμερα το απόγευμα τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου του εθνικού σταδίου θα γεμίσει ο φίλαθλος κόσμος της πόλης μας.
Στο ματς με την Κόρινθο που έστειλε τον Μεσσηνιακό σήμερα στο τελικό τουρνουά για την άνοδο, οι «πράσινες» αν και έκαναν τα εύκολα δύσκολα, κατάφεραν τελικά να κερδίσουν με 3-2 σετ (25-15, 25-18, 19-25, 27-29 και 15-11)
Εν τω μεταξύ, ο επόμενος τελικός, βάσει και του επίσημου προγράμματος της διοργανώτριας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαΐου στην Πάτρα.

Σίσσυ Τριάντου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου