Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΜΕ 2-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ

Δεληζήσης και Πασάς «καθάρισαν» σε δυο λεπτά την «Μαύρη Θύελλα»!

ΠΕΝΤΕ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΓΚΟΦΑΣ


Νικήτρια στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε χθες με τη «Μαύρη Θύελλα» αναδείχθηκε η Εθνική ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων που βρέθηκε χθες στην Μεσσηνία και στο …άδειο δημοτικό στάδιο της παραλίας!
Ποδοσφαιριστές Super League όπως οι Γιαννακόπουλος, Τσιλιγκίρης, Δεληζήσης, Λυκογιάννης, Αυλωνίτης και πολλοί ακόμη παίκτες από τα «σαλόνια» της Β΄ και της Γ΄ Εθνικής πλαισίωσαν το ρόστερ στο οποίο έντονη ήταν και η παρουσία Μεσσήνιων αθλητών, με τους Σωτήρη Λυμπερόπουλο, Νίκο Αργάνη (στην κερκίδα βρέθηκε ο Πέτρος Αργάνης), αλλά και ένας πρώην της «Μαύρης Θύελλας», ο Σίμος Ρουμπουλάκος που αγωνίστηκε ως βασικός που χαιρετήθηκε με αρκετούς από τους παλιούς του συμπαίκτες και φίλους!


Όσο για το θέμα ήταν καλό, με την Εθνική Ομάδα Ενόπλων να κερδίζει άξια με 2-0 από το πρώτο ημίχρονο. Όσο για την «Καλαμάτα» ο Μίλτος Γκόφας αναλώθηκε σε δοκιμές νέων παικτών, πέντε συνολικά, από ομάδες της περιοχής ανακατεύοντας την «τράπουλα» εν όψει του εκτός έδρα αγώνα με την ΑΕ Μεσολογγίου.
Ο τεχνικός της «Καλαμάτας» πέρασε από κόσκινο όχι μόνο τους παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας, αλλά και τους πέντε υπό δοκιμή νεαρούς Διονύση Γεωργιόπουλο (Δωρίου), Παντελή Πανταζή (Φαραί), Νίκο Κόλλια (Εράνης), Νίκο Δημητρίου (Ασπροχώματος) και Νίκο Νικολόπουλο (Βέργας), που πήραν λεπτά συμμετοχής στο β΄μέρος του αγώνα.
Τέλος, σε ό,τι αφορά στο σκορ, αυτό διαμορφώθηκε στο πρώτο 40λεπτο του αγώνα (ο αγώνας διήρκησε 80 λεπτά), από τους Δεληζήση και Πασά.
Στο 25΄ μετά από κόρνερ του Τσιλιγκίρη, ο Δεληζήσης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0  και στο 26΄ σέντρα από δεξιά του Αργυρόπουλου έπιασε ο Πασάς που με σουτ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 2-0 που έμελε να είναι το τελικό σκορ του αγώνα.
● Διαιτησία: Γιώργος Δασκαλόπουλος, Καραντίκας, Μπαζακούλας (ΣΔΠ Κορινθίας).

«ΚΑΛΑΜΑΤΑ»: Ριγανάς (41΄ Κωνσταντακόπουλος), Σοφός (41΄ Κουντάνης), Τριανταφυλλάκης (21΄ Λιόλιος), Καντούτσης (21΄ Σκαρλάτος), Πούτσης (21΄ Σκόνδρας), Μαρτίνος (21΄ Ζαχαρόπουλος), Καλαντζής (21΄ Ηλιόπουλος), Αθανασόπουλος (21΄ Οντβόνγκ), Κωνσταντόπουλος (41΄ Πανταζής), Μπελεβέτης (41΄ Γεωργιόπουλος), Καραχάλιος (41΄ Κόλλιας), ενώ αγωνίστηκαν ακόμη οι Κακαλής (55΄), Τσιρίλο (58΄), Κουρούπης (58΄), Ν. Δημητρίου (60΄), Οδεμισιώτης (69΄) και Νικολόπουλος (69΄).
ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ: Γιαννακόπουλος (33΄ Λυμπερόπουλος), Ρουμπουλάκου, Αυλωνίτης (33΄ Ηρακλής), Τσιλιγκίρης, Λυκογιάννης, Δεληζήσης, Σταθάκης, Αργυρόπουλος, Αρκούδας, Πασάς, Σπανός.
Στο β΄ μέρος αγωνίστηκαν επίσης οι Τσιάνος, Ασωνίτης, Mπελέρης, Σιδηρόπουλος, Μητροφάνης, Μπουγατσιάς, Τζανέτος, Κουρουπάκης, Θάνος, Βεστάκης, Κώφας, Αργάνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου