Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Σ.Δ.Υ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Με 6 Μεσσήνιοι στον αγώνα προς τιμή του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη «Θεοδωράκεια 2014»



Με έξι δρομείς συμμετείχε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας στον αγώνα που έγινε κάτω από το σύνθημα «ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία» 24.5χλμ και ήταν προς τιμή του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.
«Ένας αγώνας για ένα  κόσμο που προχωρά όταν αγωνίζεται να έχει τη δυνατότητα να ζήσει, προοδευτικά, ασφαλής, μακριά από τη απειλή της καταπίεσης της έλλειψης αξιοπρέπειας, αισθητικής,  και επιλογών.
Ένας δύσκολος αγώνας όμως αυτό που σε ανταμείβει είναι η διαδρομή μέσα στη φύση και στα έλατα του όρους Μαινάλου που σου μετριάζει την κούραση του αγώνα αφού τα περισσότερα χιλιόμετρα περίπου τα 17 είναι ανηφορικά και κάνουν ακόμα ποιό δύσκολη την προσπάθεια.» αναφέρουν οι συμμετέχοντες αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας Δημήτρης Καψαλόποδας, Κάνο Εμιλιάνο, Παναγιώτης Καμπάς, Γιώργος Σοφιανός, Γιάννης Κεραμέκης, Αλέξης Ζάννης.

Η σοβαρή και άψογη αυτή διοργάνωση είχε την σφραγίδα του Σ.Δ.Υ. Αθήνας που μαζί με το Δήμο Γορτυνίας και την υποστήριξη των Πολιτιστικών Συλλόγων Ζάτουνας και Βαλτεσινίκου επιμελήθηκαν τον επιτυχημένο αυτό αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου