Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σήμερα στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης οι Σχολικοί Αγώνων Δημοτικών Σχολείων



Στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης θα διεξαχθούν σήμερα οι Σχολικοί αγώνες των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Μεσσήνης. η έναρξη των αγώνων έχει προγραμματιστεί για τις 9 το πρωί.
Τα αγωνίσματα που θα αγωνισθούν οι μαθητές είναι : Δρόμος 50μ. –δρόμος 600μ.-ρίψη με μπαλάκι-άλμα σε ύψος-άλμα σε μήκος. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες  της Δ΄, Ε’  και ΣΤ’ τάξης.
Ειδικότερα, στο Μήκος και στο Μπαλάκι όλοι θα αγωνιστούν με τρεις προσπάθειες, ο αγώνας Δρόμου 50 Μ.θα γίνει με προκριματικές σειρές και οι 6 καλύτεροι χρόνοι θα αγωνιστούν στον τελικό. Στο Άλμα εις Μήκους, το άλμα θα μετριέται από το σημείο που καταλήγει ο διάδρομος φοράς προς το σκάμμα.
Στο Ύψος, ο πήχης θα τοποθετηθεί αρχικά στα 0,90μ.και θα ανεβαίνει ανά 5 εκατοστά και σε κάθε ύψος, οι αθλητές θα έχουν τρείς προσπάθειες.
Ο πρώτος νικητής κάθε αθλήματος θα βραβευτεί με χρυσό μετάλλιο και κύπελλο, ενώ ο δεύτερος νικητής θα βραβευτεί με ασημένιο μετάλλιο και ο τρίτος θα βραβευτεί με χάλκινο μετάλλιο.
Το σχολείο που θα ανακηρυχθεί πρωταθλητής, θα βραβευθεί με κύπελλο και δωροεπιταγή 50 €, προσφορά του καταστήματος RUNNER Αθλητικά Είδη στη Μεσσήνη.

Τέλος να σημειωθεί πως οι αγώνες θα καλυφθούν υγειονομικά από την ΚΕΑΔΗΜ, ενώ ο δήμος Μεσσήνης έχει αναλάβει την μεταφορά των μαθητών από τα περιφερειακά δημοτικά σχολεία του δήμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου