Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΠΑ

Άλλοι περπατούν
...άλλοι κολυμπούν!



Το Σάββατο 5 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο 4ος Δρόμος Δυτικής Μάνης/1ος Κολυμβητικός Αγώνας Maniacs στην παραλία της Στούπας.
Ο Κολυμβητικός αγώνας θα ξεκινήσει στις 6 μμ., ενώ ο Αγώνας Δρόμου στις 7.30μ.μ. και διοργανώνονται από τον Δήμο Δυτικής Μάνης, τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και τον Αθλητικό Σύλλογο Mani Academy.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στους αγώνες θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση ενώ για αναμνηστικά θα δοθούν τεχνικά μπλουζάκια στους συμμετέχοντες.
Για περισσότερες πληροφορίες, σας παραθέτουμε την προκήρυξη των αγώνων: «Οι διοργανωτές προκηρύσσουν τον 4ο δρόμο δυτικής Μάνης και τον 1ο κολυμβητικό αγώνα maniacs.
10.000 μ για δρομείς και περιπατητές 
1000 και 2000 μ  για παιδιά και γονείς
Αγώνας κολύμβησης απόστασης 1000 και 2000 μ
Ημερομηνία: Σάββατο 5 Ιουλίου
Ώρα εκκίνησης Κολυμβητικού Αγώνα 18:00
Ώρα εκκίνησης Αγώνα Δρόμου: 19:30
Τόπος εκκίνησης : Παραλία Στούπας
● Δηλώσεις στη φόρμα συμμετοχής στο http://runner.polldaddy.com/s/western-mani-road-race
Κόστος Συμμετοχής: 5 ευρώ (θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και στα δύο αγωνίσματα ενώ θα δοθεί και αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι)
Διαδρομές: Η διαδρομή των 10 km με αναστροφή ξεκινά από την ειδυλλιακή παραλία της Στούπας φτάνοντας στο γραφικό ψαροχώρι του Αγίου Νικολάου διασχίζοντας τον ποδηλατοδρόμο που ενώνει τα 2 χωριά πάνω από τα καταγάλανα νερά της μεσσηνιακής Μάνης με φόντο τους πρόποδες του Ταϋγέτου
Οι αθλητές του κολυμβητικού αγώνα θα πάρουν  παράλληλη εκκίνηση από την παραλία της Στούπας διανύοντας την απόσταση μέσω αριστερόστροφης τριγωνικής διαδρομής πραγματοποιώντας 2 και 4 στροφές για τα αγωνίσματα των 1000 κ 2000 μ αντίστοιχα
Τηλ. συνεννόησης : 6944420729 Ραπτέας Παναγιώτης 
 6974572673 Σαραντέας Παναγιώτης
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ : Ο ιατρικός έλεγχος γίνεται αυτοβούλως από τους συμμετέχοντες, οι ενήλικες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι ανήλικες με ευθύνη του γονέα τους».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου