Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Σ.Δ.Υ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 Δις χρυσός ο Τάσος Μπέκος!



Σαρωτικός ήταν ο Τάσος Μπέκος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων  της Λάρισας, το οποίο διεξήχθη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με επιτυχία στο Αλκαζάρ.
Ο 79χρονος αειθαλής δρομέας κατέκτησε δυο χρυσά στα 200 και τα 400μ. επιδεικνύοντας τρομερό πάθος και ψυχικά αποθέματα που θα ζήλευε οποιοσδήποτε νέος δρομέας.
Ο Μπέκος πρόσθεσε μια ακόμα μεγάλη επιτυχία στο τεράστιο παλμαρέ του, αποδεικνύοντας πως οι νίκες δεν σταματούν σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται ο καθένας.
Στην διοργάνωση συμμετείχαν περίπου 450 αθλητές από όλη την Ελλάδα και αγωνίστηκαν ανά ηλικία, από 30 στις γυναίκες και 35 στους άνδρες, ως και πάνω των 80 ετών. Μεταξύ των αγωνιζόμενων ήταν οι Άννα Βερούλη, αλλά και ο παλιός Ολυμπιονίκης Λάμπρος Παπακώστας.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων είναι ένας θεσμός που κρατάει δεκαετίες, και αναδεικνύει τη διαχρονική αξία του αθλητισμού, καθώς είναι πολύ σημαντικό και παράδειγμα προς μίμηση για όλους, να βλέπει κανείς αθλητές ακόμη και πολύ προχωρημένων ηλικιών, μερικούς από τους οποίους θαύμαζε πρόσφατα ή δεκαετίες πριν ακόμη και σε διεθνή γήπεδα, να μην εγκαταλείπουν τη δράση, αλλά να συνεχίζουν να αγωνίζονται στις ταχύτητες, στην αντοχή και ημιαντοχή, στις ρίψεις, στα άλματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου