Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Μετέωρα: ένας…
παράδεισος επί της γης!



Πρόκειται για ένα από τα ποιο αναγνωρίσιμα τοπία στο διεθνές στερέωμα.
Πολύ συχνά φιγουράρουν σε λίστες του τύπου: «τα 10 καλύτερα μέρη στον κόσμο» ή «τα μέρη που πρέπει να δεις στη ζωή σου πριν πεθάνεις».
Επίσης πρόκειται για έναν παράδεισο επί της γης για όσους ασχολούνται με το άθλημα της αναρρίχησης. Και ακόμη πρόκειται για ένα χώρο όπου τα επιτεύγματα της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής έχουν ανέλθει στα ουράνια (και κυριολεκτικά και μεταφορικά)
Τα Μετέωρα λοιπόν θα έχουμε ως ορμητήριο στις αναβάσεις που θα πραγματοποιήσουμε εκμεταλλευόμενοι την αργία της 28ης Οκτωβρίου. Η αναχώρησή μας από Καλαμάτα θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής 24/10 και η επιστροφή την Τρίτη 28/10. Εκτός από τα μονοπάτια των Μετεώρων θα πραγματοποιηθούν αναβάσεις σε μερικά από τα ποιο ενδιαφέροντα ορεινά συγκροτήματα της Κεντρικής Ελλάδας που λόγω της απόστασής τους από την Καλαμάτα δεν έχουμε την ευκαιρία να επισκεπτόμαστε συχνά. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα όρη: Κόζιακας, Αυγό νότιας Πίνδου, Τριγγία – Νεράιδα.

● Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου κάθε βράδυ μετά τις 9 μ.μ. καθώς και στο τηλέφωνο: 27210-97733 και στο τηλέφωνο: 6977 716 580. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές το αργότερο μέχρι και σήμερα το βράδυ (22/10/2014).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου