Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΧΑΡΙΤΟΣ: «ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ»

«Παίζεται» το απόλυτο των νικών του 
Κεραυνού αύριο απέναντι στον Νέο Άρι



Στο ξεκίνημα της σεζόν, λίγοι θα είχαν τον Κεραυνό Καλαμάτας ως φαβορί για την άνοδο στην Α΄ τοπική, όμως πλέον τα δεδομένα αρχίζουν σιγά σιγά να ανατρέπονται και ας είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν.
Η ομάδα του Τάσου Χαρίτου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και οι Αίαντας Καλαμάτας και Μεθώνη!
Η πιο δύσκολη δοκιμασία για την καλαματιανή ομάδα είναι η αυριανή, καθώς προέρχεται από το ψυχοφθόρο ματς με την Μεθώνη (3-1 με ανατροπή) και καλείται τρεις μέρες μετά να νικήσει τον Νέο Άρι των 0 βαθμών μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.
Τραυματισμοί δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο των «κίτρινων», αλλά από την άλλη υπάρχουν ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές που λόγω της ιδιαιτερότητας της Τετάρτης ενδέχεται να λείψουν για επαγγελματικούς λόγους.
Η τελευταία προπόνηση του Κεραυνού έγινε χθες το απόγευμα στο «Παν. Μπαχράμης», όπου υπήρξε χαλάρωμα ενόψει του σημερινού εκτός έδρας αγώνα.
Όλη τη προηγούμενη εβδομάδα οι προπονήσεις έγιναν σε χαλαρό ρυθμό λόγω της έξτρα επιβάρυνσης των δυο αγώνων σε τρεις ημέρες έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές να είναι όσο το δυνατόν πιο «φρέσκοι» αύριο στον Άρι.
Ο Τάσος Χαρίτος σε δηλώσεις του στην «Φ» αναγνωρίζει το ζήτημα της κούρασης και αναφέρθηκε στο ξεκίνημα που έχει κάνει ο Κεραυνός στο πρωτάθλημα: «Έχουμε κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα και ελπίζουμε να συνεχίσουμε ανάλογα, σίγουρα θα έρθουν και ήττες και δυσκολότερες εποχές. Θα είναι λίγο δύσκολο να ανταπεξέλθουμε καθώς θα παίξουμε 3 παιχνίδια σε 7 ημέρες και θα υπάρχει η κούραση. Γι’ αυτό και την τελευταία εβδομάδα κάναμε πιο χαλαρές προπονήσεις»

«Όλα θα κριθούν στην
διάρκεια που θα έχουμε»
«Ξέραμε εξ’ αρχής πόσο δύσκολο ήταν το παιχνίδι αυτό. Η Μεθώνη έχει πολύ καλή και δύσκολη ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο.» δήλωσε αρχικά ο νεαρός τεχνικός για το ματς της Κυριακής με την Μεθώνη και εν συνεχεία ανέλυσε τους παράγοντες που συνέβαλαν στην ανατροπή: «Κάποιοι παράγοντες δεν μας επέτρεψαν να προηγηθούμε και δεχθήκαμε γκολ από δυο απανωτά λάθη, δίχως να έχουμε απειληθεί ιδιαίτερα.
Αποφασίσαμε πως έπρεπε να ρισκάρουμε, μας βοήθησε και η γρήγορη ισοφάριση. Η αλήθεια είναι πως περίμενα την Μεθώνη πιο δυνατή εκτός έδρας, αλλά είναι σίγουρα μια πολύ καλή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει ως το τέλος. Αυτό που κρατάμε από το παιχνίδι είναι το ότι οι παίκτες πίστεψαν πως θα "γυρίσουν" το ματς».
Ακολούθως, ο ταλαντούχος τεχνικός αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει φέτος ο Κεραυνός σε συνάρτηση με το δυναμικό ξεκίνημα που έχει κάνει την Α1: «Στόχος μας από την αρχή της σεζόν είναι να πετύχουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή μας και από κει και πέρα να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Σίγουρα δεν θα μας άφηνε αδιάφορους η κορυφή, ούτε όμως και η 4η θέση. Δεν έχουμε στόχο τον πρωταθλητισμό και θα δεχθούμε ότι προκύψει. Αν κάποιοι έχουν μπει σε αυτό το σκεπτικό καλό είναι, αλλά όλα θα κριθούν στην διάρκεια που θα έχουμε. Νομίζω ότι φέτος θα κάνει τη διαφορά η διάρκεια των ομάδων»


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου