Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΟ " ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ OPEN"

Εμπειρίες για τον Γιώργο Λαζαρίδη
στο τουρνουά της ΑΕΚ Τρίπολης



Την προηγούμενη εβδομάδα ο διεθνής Μεσσήνιος αθλητής του Τένις με αμαξίδιο, Γιώργος Λαζαρίδης συμμετείχε στο τουρνουά ''Κολοκοτρώνεια open», το οποίο διοργανώνει η ομάδα ΑΕΚ Τρίπολης τένις και λαμβάνουν μέρος αρτιμελείς αθλητές και αθλήτριες, όλων των ηλικιών.
Ο Γιώργος θέλησε να δοκιμάσει την πρόκληση που έκρυβε ένας τέτοιος αγώνας και δέχθηκε με χαρά την πρόσκληση του συλλόγου να βρεθεί στο "Κολοκοτρώνεια Open".
«Στιγμές από τον χθεσινοβραδινό δεύτερο αγώνα μου στο μονό και την παρουσία μου στο τουρνουά "Κολοκοτρώνεια Open". Δεν τα κατάφερα χθες βράδυ έχασα από τον κ. Άρι Λερίκο, έγινε ένα ωραίο και συναρπαστικό παιχνίδι. Του εύχομαι από καρδιάς όλα τα καλά για την συνέχεια.
«Η συμμετοχή μου στα "κολοκοτρώνεια" μόνο θετικά πράγματα με γέμισε. Αγωνιστικές εμπειρίες, παιχνίδια, καινούργιους φίλους εντός και εκτός γηπέδου, όμορφες στιγμές. Μακάρι να έρθουν και άλλα παιδιά στον αθλητισμό τόσο ΑμεΑ, όσο και αρτιμελή, αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος από τέτοιες εμφανίσεις.
Ευχαριστώ θερμά την ομάδα Τένις ΑΕΚ Τρίπολης για την πρόσκληση, τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Παπαδόπουλο, τον προπονητή μου Ανδρέα Νίκα που παίξαμε μαζί διπλό, όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν στους αγώνες είτε με την παρουσία τους, είτε με ενημέρωση τους από τα social media. Δίνω ραντεβού με όλους για του χρόνου.

Και τα πιο καλά είναι μπροστά ...!», δήλωσε μέσω του λογαριασμού του στο facebook ο μεσσήνιος διεθνής αθλητής του τένις με αμαξίδιο, που απεκόμισε μια ακόμη πολύτιμη εμπειρία και πορεύεται με αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου