Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ 1-0

Επέστρεψε στις νίκες και
παρέμεινε στην κορυφή!



Άμεση επιστροφή στις νίκες πραγματοποίησε ο Ατρόμητος Πλατύ  μετά την βαριά ήττα από το Πατίστα με 5-1.
Το Πλατύ νίκησε με 1-0 την Θύελλα Μερόπης στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ τοπικής και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 22 βαθμούς.
Από την άλλη η Μερόπη γνώρισε την 1η ήττα της από τότε που επαναδραστηριοποιήθηκε στην Μεσσηνία! Με άλλα λόγια, την περσινή σεζόν στην Γ΄ τοπική (7ν., 7ισ.), αλλά και μέχρι το Σάββατο στην Β΄ τοπική (2ν., 6 ισ.) δεν είχε ηττηθεί για 22 σερί αγώνες!
Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 29ο λεπτό με τέρμα του Παπαλάμπρου – Στεφάνου και κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους 1-0 μέχρι και το φινάλε.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία του ρέφερι Τουρλομούση και διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι σε ανατροπή εντός περιοχής του Ζαμπάρα.
● Διαιτησία: Ν. Τουρλομούσης, Η. Ρέκκας, Α. Τσουκάλη
ΚΙΤΡΙΝΕΣ κάρτες: 83΄ Σγουράκης – 51΄ Παπαλάμπρου – Στεφάνου, 75΄ Ροντομίροβ, 80΄ Δημητρόπουλος, 83΄ Οικονόμου
ΠΛΑΤΥ: Χαλκιάς, Τζιαμπίρης, Ρηγόπουλος, Kosielniak, Σγουράκης, Γιαννακούντζος, Κοντόπουλος, Παπαλάμπρου – Στεφάνου, Μπούρας (85΄ Γιαννέτος), Ταχταμπάς (90΄ Μητσόπουλος)

ΜΕΡΟΠΗ: Σταθόπουλος, Καραμπούλας, Ανδριόπουλος, Γεωργακόπουλος, Οικονόμου, Τζαμαδάμης (84΄ Θεοδωρόπουλος), Ζαμπάρας (65΄ Κανελλόπουλος), Αλεβίζος, Ζάγουρας, Δημητρόπουλος, Ραντομίροβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου