Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Πρωτιά των κορασίδων του Ηλυσιακού



Πρωτιά των κορασίδων του Ηλυσιακού και του «δικού» μας Βασίλη Βλαχονικολού στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά που έγινε στην πόλη μας το τριήμερο 26, 27 και 28 Δεκεμβρίου.
Εκτός από τον Ηλυσιακό στο Τουρνουά συμμετείχαν και οι ομάδες των Μεσσηνιακού ΓΣ 1888, Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας και Ακρίτα.
Μάλιστα, σε ανακοίνωση τους οι άνθρωποι του Ακρίτα ευχαριστούν: «Ο σύλλογος μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες κορασίδων που συμμετείχαν στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά στις 26, 27 και 28/12 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηλυσιακού που προπονεί ο φίλος και Καλαματιανός Βασίλης Βλαχονικολός για την πρωτιά τους στο τουρνουά καθώς και για το όμορφο σύνολο τους στη διάρκεια των αγώνων.

Συγχαρητήρια και στις καλαματιανές ομάδες ΜΓΣ, ΝΟΚ και Ακρίτα, στις αθλήτριες, αλλά και στους προπονητές τους για την πολύ ωραία παρουσία τους. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ξενοδοχείο «Elite City Resort» που βοήθα με το δικό του τρόπο να έρχονται ομάδες στην πόλη μας και να διεξάγονται όμορφοι αγώνες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου