Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

VESPA CLUB KALAMATA

Φθινοπωρινή εκδρομή στον Ταΰγετο


Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ έρχεται και για να το υποδεχτούν όπως πρέπει τα μέλη του Vespa Club Kalamata διοργανώνουν φθινοπωρινή εκδρομή στον Ταΰγετο προς τέρψη και χαλάρωση!
Σκοπός βεβαίως είναι να απολαύσουν τις ομορφιές του τόπου μας ικανοποιώντας όλες τις αισθήσεις τους μέσα από μια ειδικά διαμορφωμένη εκδρομή για βέσπα!
Το πρόγραμμα της εκδρομής του Vespa Club Kalamata στον Ταΰγετο έχει ως κάτωθι:
● Αναχώρηση αυστηρώς (λόγω του μικρού της ημέρας) στις 10 το πρωί από την πρώτη στάση στη Νέδουσα και μικρή περιήγηση στο χωριό.
● Δεύτερη στάση στην Αλαγονία για καφεδάκι στο γραφικότερο καφενείο του Ταϋγέτου.
● Πέρασμα από τις Πηγές.
● Τρίτη στάση για εδέσματα στην Αρτεμισία.
● Επιστροφή στην Καλαμάτα.

Συμμετοχή στην Πανελλήνια
καλοκαιρινή συνάντηση Πρέβεζας
Το καλαματιανό κλαμπ παραμένει δραστήριο καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, είτε με εκδρομές για τα μέλη του είτε συμμετέχοντες σε διοργανώσεις για βέσπα.
Το φετινό καλοκαίρι το κλαμπ κατάφερε να συμμετέχει σε διοργανώσεις όπως η Πανελλήνια καλοκαιρινή συνάντηση Vespa Club που έγινε φέτος στην Πρέβεζα, στο «Drepanoil» που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Δρέπανο Αργολίδας καθώς και σε εκδρομή που διοργάνωσαν από κοινού τα Vespa Club Αθήνας Πειραιά και Αχαϊας στην Στυμφαλία.
Επίσης συμμετείχε σε διοργανώσεις όπως το Aegean Ride που διοργάνωσε το κλαμπ της Μυτιλήνης καθώς και το OctoberVesp που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία από το κλαμπ της Κοζάνης.
Μόνιμος εκπρόσωπος του καλαματιανού κλαμπ στις διοργανώσεις αυτές, είναι ο «κ. Πρέσβης», Θανάσης Αντωνόπουλος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου